HOROSCOP IULIE: 3 zodii cu noroc chior în această lună. E cea mai bună perioada din viaţa lor. Cine sunt fericiţii

HOROSCOP IULIE: Sentimental, profesional si financiar, urmatoarele 3 zodii vor avea parte de noroc cu carul in luna iulie. Nu le va lipsi nimic, din contra, vor avea sa dea si la altii. Cea de-a doua luna de vara are toate sansele sa fie cea mai buna perioada din viata lor.

01 iul. 2018, 07:06
HOROSCOP IULIE: 3 zodii cu noroc chior în această lună. E cea mai bună perioada din viaţa lor. Cine sunt fericiţii

Balanta

Sfarsitul lunii iunie aduce cateva situatii halucinante, care te scot din ritm, insa iti revii rapid, astfel ca in iulie vei avea parte de mai multa liniste. Lucrurile se imbunatatesc radical si incepi sa primesti vesti dintre cele mai bune. Astrele se aliniaza favorabil aflarii sufletului pereche. Stralucesti la propriu si esti vedeta astrologica a lunii. Datorita magnetismului pe care il exerciti, atragi in preajma ta persoane noi si interesante.

Capricorn

Esti plina de energie, idei, entuziasm si creativitate, iar daca te aflai in cautarea unui job, astrele iti pregatesc in luna iulie oferte tentante. Reusesti sa te faci remarcata la locul de munca si sa impui respect si admiratie prin cunostintele si increderea in sine pe care le degaji. Totodata, este foarte posibil sa fii pusa in situatia de a lua o decizie importanta cu privire la viitorul tau. De asemenea, maternitatea este favorizata in aceasta luna, iar vestea unei sarcini nu este exclusa.

Pesti

Iti tragi sufletul in iulie, caci ai traversat o perioada dificila, in care ai muncit mult si dupa care te simti foarte obosita. Vine insa si momentul sa culegi roadele eforturilor depuse. O persoana care iti dadea batai de cap, incurcandu-ti anumite planuri de afaceri, se dovedeste a fi tocmai cheia catre reusita. Partenerul de viata devine extrem de atent, de dragastos si pare ca descoperi in el omul alaturi de care vrei sa traiesti toata viata. Nu e exclusa o cerere in casatorie.