Horoscop Minerva pentru perioada 19-21 februarie, dupa ce Soarele intră în Vărsător

HOROSCOP MINERVA. In acest final de saptamana, zodiile vor simti influenta Lunii Negre, a lui Uranus si a Soarelui care se va pozitiona, in noaptea de 18 Februarie, in zodia Varsatorului. Citeste Horoscop Minerva ca sa vezi ce impact au acest conjunctii astrale pentru zodii.

RomaniaTV.net
18 feb. 2016, 14:53
Horoscop Minerva pentru perioada 19-21 februarie, dupa ce Soarele intră în Vărsător

HOROSCOP MINERVA BERBEC – Jupiter aflat in Fecioara, in casa muncii, aduce beneficii pe plan financiar. Finalul de saptamana aduce „o serie de iluzii la locul de munca. Luna Neagra se contreaza serios cu Pluto si acest lucru nu poate trece neobservat. Aduce dispute in legatura cu deontologia profesionala”, spune Minerva la postul 6TV.

Horoscop Minerva – TAUR
– mai presus de orice, Taurii simt presiunea planetei Pluto in casa studiilor si simt nevoia sa isi etaleze talentele si cunostintelor. In plus, nativii din aceasta zodie (in special barbatii) vor simti efectele negative ale geloziei de care au dat dovada in ultima perioada. Vineri, Taurii vor reusi sa trieze oamenii din jurul lor, din anturaj, dintre colegi sau prieteni. Mare grija la calatorii cu masina, in weekend, atrage atentia Minerva.

GEMENI – „Pe 18 si 19 Februarie, lucrurile iau o turnura deosebit de placuta, se finalizeaza proiecte si se antameaza altele noi, pot aparea promovari din senin care le starnesc chiar si o oarecare teama”, spune Minerva despre zodia Gemeni. Se prevede si un tratament sau o vizita la medic. Poate sa apara o propunere tentanta in ceea ce priveste cariera, dar astrele spun ca nu este cea mai buna decizie in acest moment.

RAC – Racii au nevoie de o perioada de stabilitate, sa lase in pace putin grijile. La final de saptamana, nativii din aceasta zodie se vor gandi la aplicarea unui credit, in special daca vor sa inceapa o afacere. Minerva atrage atentia Racilor care planuiesc o calatorie sa aiba mare grija la drum!

LEU – se schimba relatiile cu cei din jur, iar Leii vor dori mai mult sa se implice in problemele familiei. Pe 18 Februarie si Leii vor simti influenta Lunii Negre care ar putea aduce probleme la locul de munca sau cu banii. Leii risca sa aiba palpitatii si probleme cu inima, din cauza stresului si a lipsei de somn. „Sa nu uite ca un regim riguros de viata ii poate salva de toate neajunsurile”, ii sfatuieste Minerva pe Lei, in cadrul emisiunii de la 6TV.

Horoscop Minerva – FECIOARA
– Pe 18 si 19 Februarie, Fecioarele se vor pomeni cu noi responsabilitati, dar stabilitatea pe plan profesional va aduce si liniste pe plan personal. Mare grija la sanatate, caci este o perioada in care semnul Fecioarei este vulnerabil la afectiuni!

BALANTA – atentie la platile restante! Pe 18 Februarie ar putea sa apara anumite probleme cu banii. „In ceea ce priveste relatia, lucrurile sunt cand tensionate, cand relaxate, poate si pentru ca acesti nativi vor mai multa afectiune, dar asteapta ca partenerul sa faca asta”, spune Minerva. Astrologul spune ca Balantele tinere isi vor cauta o casa.

SCORPION – Scorpionii risca probleme de sanatate, in special varstincii care sufera de probleme cu spatele sau cu digestia. De altfel, pentru aceasta zodie, se preconizeaza sume de bani castigate (dar prin munca, nu prin specualtii). Perioada urmatoare aduce noutati, in special legate de locuinta, pentru Scorpionii implicati in relatii.

SAGETATOR – Pe 19 Februarie, vor primi mai multi bani, insa nu vor reusi sa isi administreze mai bine veniturile. Mare grija la cheltuieli pe lucuri inutile! Se intrevad si invidii la locul de munca.

Horoscop Minerva – CAPRICORN
– Vor exista probleme si confruntari la locul de munca. Din pacate, astrele nu tin cu acesti nativi, care vor fi nevoiti sa plece capul, umilinta greu de suportat. Exista un risc mare pentru probleme digestive, la acest final de saptamana!

VARSATOR – desi Soarele se pozitioneaza in aceasta zodie, deocmandata influenta Lunii Negre este mai puternica si aduce destul de multe probleme, mai ales pe 18 si 19 februarie: „Fie pica un contract, fie nu li se onoreaza o promisiune, fie sunt amanati”, spune astrologul Minerva pentru 6TV. Situatiile neplacute pentru Varsator vor aduce stari negative si depresii care vor trece abia la mijlocul lunii martie.

PESTI – Soarele influenteaza casa Personalitatii pentru zodia Pesti. „Trebuie sa se elibereze de acele relatii care le-au otravit existenta pana acum”, spune Minerva. Astrologul spune ca, in aceste zile, Pestii isi vor intelege menirea, isi vor descoperi vocatia si vor reusi sa se concentreze mai bine spre visele si dorintele lor!