Horoscop săptămânal 1-7 februarie 2016. Vezi cum te influenţează astrele

Horoscop saptamanal 1-7 februarie 2016.  Un pont: JUPITER va avea o mare influenta asupra ta!

30 ian. 2016, 11:53
Horoscop săptămânal 1-7 februarie 2016. Vezi cum te influenţează astrele

Horoscop saptamanal 1-7 februarie 2016. Aceasta saptamana nu va resimti foarte mult influenta astrelor, caci planetele nu vor inregistra evenimente insemnate. Uranus, Luna Neagra, Mercurs, Pluton se vor afla in aceleasi pozitii ca si saptamana trecut.

Horoscop saptamanal 1-7 februarie 2016 Berbec

Te vei simti cam trist si destul de sentimental in prima parte a saptamanii, fara vreun motiv anume. Cel mai probabil, Luna neagra inca iti poarta sambetele si iti strica dispozitia. Daca ai posibilitatea de a evita sa iei decizii importante si sa asisti la discutii si intalniri, ar fi mai bine sa o faci.

Abia de joi te vei simti mai bine si acest lucru se va vedea si pe plan profeional. Daca esti singur, e posibil sa nutresti sentimente pentru un coleg de serviciu.

Horoscop saptamanal 1-7 februarie 2016 Taur

Luna neagra se va situa in casa schimbarilor pentru zodia Taur, semn ca relatiile tale vor fi afectate in aceasta saptamana. Nu trebuie sa te gandesti neaparat la aspecte negative, caci se pot intampla si lucruri bune. Vor exista discutii cu partenerul de viata si veti pune la punct aspecte ale vietii voastre pe care le-ati tot ascuns sub pres pana acum.

Din punct de vedere profesional, anumite detalii care va privesc cariera se vor aseza. Veti avea parte de un noi inceput undeva la mijlocul saptamanii, ce vine cu o multime de satisfactii.

Horoscop saptamanal 1-7 februarie 2016 Gemeni

Vei incepe saptamana prost, pentru ca inca de luni vei avea o stare generala proasta, intarita de anumite probleme la locul de munca. Colac peste pupaza, nici fizic nu te vei simti prea bine. Mai bine mergi la un medic sau i-ati chiar concediu medical daca e posibil.

Pe plan social vei sta, insa, foarte bine. Vei da la o parte prieteni care nu ti-au fost alaturi la greu, care ti-au inselat increderea sau care te-au pacalit la bani. Parteneriate noi se intrevad, in special unele care iti vor aduce si beneficii pe plan financiar. Fa-ti timp sa analizezi si relatia de cuplu si nu mai amana sa vezi lucrurile rele care, de fapt, sunt sub nasul tau!

Horoscop saptamanal 1-7 februarie 2016 Rac

Luna te afecteaza in mod negativ, in special in casa sanatatii. Nu exagera cu prajelile, grasimile sau alcoolul si ar fi bine sa te apuci si de exercitii fizice. Atat timp cat esti echilibrat, nu risti sa ai probleme.

Marti si joi nu vei avea niste zile prea bune, caci sarcinile de serviciu iti vor ocupa tot timpul si iti vor consuma energia. Vei fi implicat intr-un razboi al orgoliilor de care ar fi bine sa te tii la distanta.

Horoscop saptamanal 1-7 februarie 2016 Leu

Se anunta o saptamana plina de surprize (si placute si neplacute) pe plan profesional. Vei culege si rezultatele acestui lucru vineri. Pana atunci vei avea batai de cap cu temene limita, colegi care iti pun bete in roate, dar si de laude pentru profesionalismul de care dai dovada. Spre finalul saptamanii, astrele te incurajeaza si te sprijina.

Daca esti singur, pe la mijlocul saptamanii vei simti din nou fluturi in stomac. Cel dupa care ti se vor aprinde calcaiele e mai aproape decat ai crede!

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com