Horoscop special: Top 4 zodii cu noroc la bani LA FINAL DE decembrie 2017!

Cele 4 zodii cu noroc la bani in luna decembrie vor avea ocazia sa isi schimbe complet viata. Sa recunoastem! Banii sunt extrem de importanti, mai ales atunci cand vrem sa facem cadouri celor dragi ori dorim o schimbare fundamentala in vietile noastre.

23 dec. 2017, 19:35
Horoscop special: Top 4 zodii cu noroc la bani LA FINAL DE decembrie 2017!

Cele 4 zodii cu noroc la bani in decembrie 2017 sunt

1. BERBEC – Ideile tale vor curge ca raurile inca de la inceputul lunii. Daca pana acum ai avut momente de black-out, adica pana completa in creier, imaginatia ta va fi potentata de evenimentele astrale din aceasta luna. Statutul tau social va cunoaste o curba ascendenta. Trebuie sa fii extrem de atent la data de 6 decembrie, o zi magnifica din toate punctele de vedere, in special cel financiar.

2. TAUR – Avantajele financiare vor fi cu duiumul in luna decembrie. Ploua cu bani mai ales din data de 20. Sarbatorile vor fi insotite de multe cadouri nesperate. Vei realiza ca toata munca ta are o valoare. In sfarsit se vor vedea roadele trudei tale din ultimul an.

3. SCORPION – Luna decembrie sta sub dictonul „Bate fierul cat e cald”. Vor aparea multe oportunitati financiare, fapt pentru care trebuie sa fii mereu in garda. Atentia trebuie sa fie mai sporita in perioada 10-13 decembrie, cand apar cateva momente unice din punct de vedere banesc.

Citeşte continuarea pe teotrandafir.com.