HOROSCOP Urania 1-7 decembrie 2018. Decembrie aduce cumpene în dragoste, cheltuieli peste buget şi vizite la doctor

HOROSCOP Urania 1-7 decembrie 2018. Berbecii trec serios la dietă, Gemenii răcesc luni dimineața. Citiţi previziunile celebrului astrolog pentru prima săptămână din decembrie.

30 nov. 2018, 10:27
HOROSCOP Urania 1-7 decembrie 2018. Decembrie aduce cumpene în dragoste, cheltuieli peste buget şi vizite la doctor

HOROSCOP Urania 1-7 decembrie 2018 Berbec. În prima parte a zilei de 1 decembrie, activităţi profesionale curente. Discrete tulburări digestive; nevoia de a urma o dietă, un regim sau o alimentaţie care să le protejeze organismul. Între 1 decembrie, după ora 16:49′, şi 3 decembrie seara, nativii vor fi diplomaţi în abordările parteneriale delicate. Berbecii vor da o tentă „împăciuitoristă’ discuţiilor care vin în siajul unor tensiuni sau conflicte anterioare, în ideea de a nu le amplifica sau chiar de a tempera spiritele.

Între 3 decembrie, după ora 21:55′, şi zorii zilei de 6 decembrie, informaţii incorecte, încercări ale unor persoane rău-intenţionate de a oferi o perspectivă deformată a unei probleme financiare pe care aceia nu pot sau nu vor să o rezolve (dacă depinde de ei) ori din dorinţa de a le abate atenţia pentru a rămâne ei cu întregul beneficiu. Este nevoie de vigilenţă şi de maturitate pentru a nu cădea în plasa intrigilor şi minciunilor acelora. Respingeţi ofertele vicioase care v-ar permite săobţineţi un avantaj material în schimbul unei recompense sau al unui stimulent. Între 6 decembrie, după ora 4:49′, şi 7 decembrie, abordări energice ale unui plan major de viaţă.

Pe fondul impactului Lunii Noi în Săgetător, din 7 decembrie, nativii pot lua decizii importante sau se pot hotărî să facă acele schimbări, în viaţa şi activitatea lor profesională, pe care nu au avut curajul să le abordeze şi care, acum, li se par oportune, necesare şi de viitor. Veşti, răspunsuri şi mesaje esenţiale privitoare la o călătorie de interes, secundar de relaxare, care pun pe tapet nevoia rezolvării unei chestiuni oficiale, legale, juridice. În cazul unor persoane cu funcţie, rang şi responsabilităţi majore se pot înregistra contestări sau ipostaze bizare de viaţă care să-i oblige să ia decizii rapide ori să retracteze şi să renunţe la un proiect, o atitudine, o afirmaţie, un proiect.

HOROSCOP Urania 1-7 decembrie 2018 Taur. În prima parte a zilei de 1 decembrie, sentimente trăite cu măsură, temperate de logică şi raţiune ori chiar de spiritul practic. Părinţii vor avea răbdare cu copiii lor, în efortul de a le oferi un cadru metodic, organizat de creştere şi educaţie. Supravegherea şi controlul vieţii şi activităţii acestora vor fi sporite. Între 1 decembrie, după ora 16:49′, şi 3 decembrie seara, regim echilibrat al muncii; prudenţă în ceea ce priveşte regimul culinar şi efortul fizic.

Nativii vor dori să-şi conserve energia, ferindu-se de stres şi de surescitare, evitând munca în asalt şi conflictele la locul de muncă. Între 3 decembrie, după ora 21:55′, şi zorii zilei de 6 decembrie, perioadă nepotrivită discuţiilor parteneriale, indiferent de natura relaţiilor în care Taurii vor fi implicaţi (conjugale, de afaceri, contractuale, negocieri). Tensiuni între soţi pornind de la informaţii, descoperiri personale întâmplătoare sau concluzii care indispun şi îngrijorează. Pe fond, se conturează destule pericole şi factori care pot perturba dialogul firesc şi folositor părţilor. Atenţie la dezinformările pe care le pot practica partenerii de dialog. Aspect delicat sau chiar riscant în cazul audierilor, anchetelor, depoziţiilor, mărturiilor în cadrul unui proces.

Între 6 decembrie, după ora 4:49′, şi 7 decembrie, demersuri legale (în justiţie, notariale) menite să pună ordine în regimul de proprietate al bunurilor care le revin sau li se cuvin nativilor (succesiuni, împărţeli). În preajma zilei de 7 decembrie, când va avea loc faza de Lună Nouă în Săgetător, se conturează ipoteze plăcute (favoruri materiale, daruri, cadouri, gesturi de cumsecădenie, de filantropie) sau evenimente: dialoguri, semnarea documentelor, obţinerea aprobărilor necesare intrării în posesia unui bun sau a unei sume de bani (sponsorizare, mecenat, stipendiu, etc.).

HOROSCOP Urania 1-7 decembrie 2018 Gemeni. În prima parte a zilei de 1 decembrie, activităţi curente în casă şi gospodărie, preocupări organizatorice legate de funcţionalitatea locuinţei, de buna administrare a averii ori a bunurilor legate, în principal, de pământ care trebuie să funcţioneze şi să producă bani (terenuri, clădiri, utilaje, instalaţii); activităţi agricole legate de specificul şi nevoile momentului şi ale anotimpului (recoltare, depozitare, conservare, prelucrare, valorificare). Între 1 decembrie, după ora 16:49′, şi 3 decembrie seara, dispoziţie bună, chef de relaxare prin activităţi care să nu-i solicite prea mult din punct de vedere fizic (sporturi epuizante sau petreceri zgomotoase). Disponibilitate spre cochetărie, jocuri sentimentale fără angajament real ori serios.

Context astral agreabil pentru cei care practică meserii legate de scenă, spectacol, public. Între 3 decembrie, după ora 21:55′, şi zorii zilei de 6 decembrie, tulburări ale stării de sănătate provocate de răceli, gripe, viroze, infecţii dentare, mici intervenţii chirurgicale sau acutizarea unor disfuncţii endocrine mai ales la nivelul aparatului genital şi renal/urinar. Momente dezagreabile din punct de vedere relaţional la locul de muncă (şicane ale colegilor, dialoguri provocatoare, acuzaţii şi critici nedreptate).

Între 6 decembrie, după ora 4:49′, şi 7 decembrie, etapă favorabilă relaţiilor parteneriale pe toată gama ipostazelor: dialog, negociere, împăcare, apărare. Secvenţă semnificativă în cazul administrării de probe şi dovezi în anchete şi procese, a depoziţiei martorilor, a parcursului unui proces, în ipoteza semnării actelor şi contractelor, în finalizarea unor înţelegeri. În alte cazuri, se poate vorbi despre căsătorie. Perioadă interesantă şi pentru carieră, unde, pe fondul Lunii Noi în Săgetător, din 7 decembrie, se poate debloca o direcţie utilă nativilor şi de succes.

Mai multe, pe Libertatea.