HOROSCOP URANIA: Bani, sănătate, amor în vreme de toamnă. Previziuni pentru toate zodiile

HOROSCOP URANIA. Principalul eveniment astronomic al săptămânii viitoare este Luna Plină din ziua de 28 septembrie care se va forma prin opoziția Lunii în Berbec cu Soarele în Balanță la 4°40′, la ora 5:50′:27″, ora de vară a României.

RomaniaTV.net
25 sept. 2015, 08:01
HOROSCOP URANIA: Bani, sănătate, amor în vreme de toamnă. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Urania Berbec – 26 septembrie-2 octombrie

Este vorba doar de stări subiective, provocate de tranzitele momentului care le răscolesc o serie de gânduri, amintiri și care exacerbează trăirile interioare.

Uneori, acest impuls se poate reflecta în fiziologia sistemului neuro-vegetativ, provocând disfuncții mai mari sau mai mici, la nivelul organelor localizate în abdomen. Pe 28 și 29 septembrie, Berbecii sunt vedete.

Luna Plină îi privește direct și le permite să închidă cicluri de viață deschise anterior și să deschidă altele noi, cu alte speranțe, cu alte perspective dar și cu alte premise. Din opoziție, Soarele în casa a VII-a, modifică o serie de alianțe sau înțelegeri contractuale în chip nebănuit, pe fondul unor informații de ultimă oră sau pe fondul unor limpeziri bruște. 

Horoscop Urania Taur – 26 septembrie-2 octombrie

Uneori, ei pot participa la aceste acțiuni din dorința de a observa, de a afla ceva, de a lua pulsul evenimentelor ce unește și motivează respectivul grup, în vederea unei schimbări de atitudine pe care intenționează să o afișeze.

Spiritul practic îi împinge pe unii să gândească în sinea lor sau, mai rău, să rostească cu voce tare: „eu ce câștig din relația asta?!” Dinamică proastă în plan afectiv. Un soi de indiferență sau de plictis se abate în relațiile sufletești ale unor Tauri.

În schimb, pe 28 și 29 septembrie sunt destule motive ca ei să dea în clocot. Nemulțumirile mai vechi renasc, se întrepătrund, creând substratul unor momente de revoltă și de recalibrare față de oameni și evenimente, care vor fi cu atât mai drastice cu cât la mijloc este implicat factorul „muncă”(loc de muncă, activitate profesională, sarcini de serviciu, salarizare, raporturi ierarhice etc.).

Horoscop Urania Gemeni – 26 septembrie-2 octombrie

După caz, alții pot ține o alocuțiune, un discurs, o cuvântare, pot lua atitudine în media fiind simpatici, subtili, convingători.

De multe ori, succesul lor se bazează pe folosirea inteligentă a factorului emoțional, ei cucerind mai mult sufletul publicului, decât mintea lor. Între 28 și 29 septembrie, sectorul prieteniilor și relațiilor cu unele persoane din anturajul lor poate să treacă printr-o furtună.

Este perioada când se formează faza de Lună Plină și când totul este exacerbat: atât simpatiile cât și antipatiile, apropierile sau despărțirile. Gesturile care se consumă în acest răstimp au ceva teatral, brusc, extravagant, nelalocul lor. Ca reflex, în plan sentimental, nota generală este de „dezechilibrare”. Multe gânduri proaste, multe inițiative care ar trebui reprimate, multe cuvinte care n-ar trebui rostite.

Horoscop Urania Rac – 26 septembrie-2 octombrie

Doresc să se cultive ori să se „hrănească” din valorile spirituale, culturale sau religioase prin lectură, frecventarea mediilor elevate, prin dialog util lor cu persoane cultivate, prin asimilarea unui volum de informații și cunoștințe care să le permită ca, și din punct de vedere profesional, să realizeze un progres. Pentru alții, mai tineri, aflați la vârsta opțiunilor fundamentale, se pune problema identificării unui scop în viață, a alegerii unei meserii, a unei orientări profesionale.

Dar, asta nu înseamnă că lucrurile merg simplu și ușor. Apar tot felul de repere care le limitează sau le delimitează un teritoriu de acțiune care lor poate să li se pară restrictiv, de unde și un posibil sentiment de frustrare ca și cum le-ar fi interzis, în această etapă de viață, accesul nestingherit la toate posibilitățile de afirmare.

Pe 28 și 29 septembrie vor trece prin momente de o anume greutate și importanță în existența lor.

Horoscop Urania Leu – 26 septembrie-2 octombrie

Este vremea chestiunilor administrative. În continuarea acestei tendințe generale se înscrie, în plus, perioada cuprinsă între 26 și 27 septembrie care aduce șansa unui câștigat nesperat.

Mai poate fi vorba despre o posibilă „învoială” cu sau fără acte, care să le aducă un venit; pentru asta trebuie să facă niște demersuri, să se „obosească” într-un fel care să justifice respectivul câștig.

Pe 28 și 29 septembrie, în funcție de vârstă și loc în societate, ori de aspirațiile personale, unii vor dori să facă mai mult în viață și, pentru asta, sunt dispuși să se integreze într-o serie de forme de activitate care să le permită o mai bună afirmare a personalității lor, o mai profundă valorificare a pregătirii lor profesionale sau punerea în aplicare a unor virtuți și talente ce nu au fost cultivate până acum.

Citeste previziunile Uraniei pentru perioada 26 septembrie-2 octombrie pe LIBERTATEA.RO