Horoscop zilnic VINERI 27 IULIE 2018. A venit noaptea cea mare a eclipsei totale de Lună plină!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de VINERI 27 IULIE 2018 pentru fiecare zodie. Astazi este marea zi la capatul careia urmeaza eclipsa totala de Luna plina sangerie in Varsator.

26 iul. 2018, 19:25
Horoscop zilnic VINERI 27 IULIE 2018. A venit noaptea cea mare a eclipsei totale de Lună plină!

Pamantul blocheaza lumina de la Soare, scaldand Luna in culoarea rosie a apusurilor infinite de Soare.

Soarele este in opozitie cu Marte retrograd in aceeasi zi iar Luna este in conjunctie, dandu-ne o anumita idee despre o problema ce ne poate infuria. Daca la asta adaugam faptul ca Uranus se afla in aspect astral de patrat cu toate cele de mai sus, vom intelege de ce momentul este rosu, fierbinte si electric. Ce se pregateste pentru tine? Un soc? O tristete? O surpriza minunata? O constientizare? O vindecare? Aceasta eclipsa totala aduce revelatii socante. Astrologic, o eclipsa poate insemna un final, o pagina care se da ca sa permita povestii tale de viata un aer proaspat de acum incolo.

Ceva ce ti-a stat pe cap de ceva vreme in sfarsit ajunge la lumina si are o rezolutie.

Te decizi in privinta unui aspect in care erai in dubiu. Lamuresti un aspect ce iti aducea furie. Gasesti o alta perspectiva pe o tema ce te preocupa sau supara. Ceva in tine face un click si esti decis sa incerci o cu totul alta directie de abordare.

Si Chiron este pregatit sa ne ajute cu aceasta tranzitie, deci lasa totul sa iasa la suprafata fara teama. Orice apare are un aer karmic. Chiar vrei sa continui sa faci aceleasi greseli iar si iar?  Este timpul sa ai un nou inceput proaspat cu o persoana sau cu un proiect sau sa pleci.

Iata horoscopul zilei de VINERI 27 IULIE 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ai muncit din greu si acum te poti bucura de rezultatele realizarilor tale. Este timpul sa respiri adanc si sa iti savurezi orice fel de succes din plin. Sa ramai fidel idealurilor tale si nu ii lasa pe altii sa te abata de la directia pe care ai construit-o asa de frumos.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ai fost sub multa presiune in ultimul timp si esti foarte obosit, atat emotional cat si fizic. Ai ars lumanarea de la ambele capete si ti-ai depasit limitele naturale si nu mai poti duce acest ritm. Ia o pauza. Chiar ai nevoie sa te odihnesti si sa te regrupezi. Dupa ce vei face asta, cu mintea clara si bateriile reincarcate, vei fi pregatit sa te ocupi din nou de treburile tale profesionale sau de familie care apar la suprafata.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

In sfarsit, ai oportunitatea pe care o asteptai ca sa avansezi spre realizarea planurilor si aspiratiilor tale. Alinierile planetare iti furnizeaza sustinere cand vine vorba de a realiza cu succes acele proiecte pe care le-ai intiat deja. Vei vedea ca oamenii din jurul tau vor dovedi sustinere si sunt o sursa potentiala de sfat bun pentru strategiile tale. Nu lasa nimic sa iti stea in cale, pentru ca ai toate sansele sa ajungi la succes.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.