Horoscopul gemelor: Ce piatră preţioasă este a ta

Din vechi timpuri, oamenii si-au dat seama ca pietrele pretioase au fiecare o energie specifica, ce poate fi folosita pentru protectie si noroc. Astfel, au atribuit fiecarei zodii, o piatra pretioasa cu puteri magice. Care este piatra ta pretioasa?

RomaniaTV.net
07 iul. 2015, 10:47
Horoscopul gemelor: Ce piatră preţioasă este a ta

Berbec

Berbec este un semn dominat de Marte, Zeul Razboiului.

Piatra pretioasa a acestui semn este AMETISTUL. Aceasta piatra deschide portile norocului pentru cei nascuti in Zodia Berbec. Aduce noroc in dragoste, in competitii si ii protejeaza pe cei din Zodia Berbec impotriva bolilor. In Egiptul antic, se credea ca aceasta piatra protejeaza in caz de calamitati.

Citeşte şi HOROSCOP: Topul zodiilor obsedate de perfecţiune

Taur

Taurul este dominat de Venus, Zeita frumusetii.

Piatra pretioasa a acestui semn zodiacal este SAFIRUL.
Aceasta piatra poarta cu sine o energie simbolica vie, fascinanadu-I pe oamenii din toate timpurile, datorita culorii verde limpede. Budistii sunt convinsi ca safirul ajuta rugaciunea si contemplarea. Si evereii antici considerau safirul o piatra sfanta. Safirul a inspirit de asemenea imaginatia poetilor din toate timpurile.

Vezi şi Horoscop. Trăsătura principală a copilului tău, în funcţie de semnul său zodiacal

Gemeni

Gemeni este un semn este dominat de Mercur, Zeul cunoasterii.

Piatara amuleta a acestui semn este SMARALDUL. Aceasta piatra pretioasa de mare valoare este din vechi timpuri considerata simbolul echilibrului, al constantei, al intelepciunii. In Persia se credea ca smaraldul protejeaza impotriva spiritelor rele.

Citeşte continuarea pe Garbo.ro.