Horoscopul infidelităţii la bărbaţi: De câte ori eşti infidel în funcţie de zodie

Se știe de mult timp că majoritatea bărbaților sunt infideli. Se pare că astrologii au întocmit o lista cu zodiile masculine care își înșeală partenerul de mai multe ori. În acest articol vom vedea care sunt zodiile masculine care își pot înșela de mai multe ori partenerul.

13 feb. 2015, 14:44
Horoscopul infidelităţii la bărbaţi: De câte ori eşti infidel în funcţie de zodie

Sunt 5 la numar dintre care amintim: Gemeni, Lei, Balante, Scorpioni si Pesti, potrivit Bewoman.ro.

Gemeni

Daca aveti o relatie cu un barbat din acest semn zodiacal, trebuie sa fiti intotdeauna in alerta pentru ca el isi schimba partenerele foarte des. Mai mult decat atat, barbatii Gemeni sunt adesea nestatornici si indecisi in dragoste, atunci cand vine vorba de alegerea unui partener. De asemenea, barbatii Gemeni au nevoie de stimulare pentru a-si tine alaturi partenerul.

Citeşte şi Dietele zodiilor. Ce dietă îţi recomandă astrele

Leu

Barbatii nascuti sub semnul zodiacal al Leului sunt cei mai infideli barbati in dragoste. Ei au un farmec aparte si sunt galanti. Toate aceste arme le folosesc cu pricepere pentru a fi cuceritori in dragoste. Rareori in viata barbatului Leu exista loc doar pentru o singura iubire. Dar le aratati dragostea si loialitatea fata de ei, ii puteti tine alaturi mai mult timp.

Citeşte şi Horoscop săptămânal pentru toate zodiile. Află ce-ţi rezervă astrele

Balanta

Barbatii nascuti in zodia Balantei sunt ca Gemenii, adesea sunt ezitanti și indecisi……..

Citeste continuarea pe Bewoman.ro.