Horoscopul lunii februarie 2015: Află previziunile pentru zodia ta

Februarie 2015 este o lună pasională. Până pe data de 20 februarie Venus şi Marte vor fi foarte aproape, în semnul Peşti, iar după această dată vor intra în semnul Berbecului.

RomaniaTV.net
28 ian. 2015, 08:19
Horoscopul lunii februarie 2015: Află previziunile pentru zodia ta

Este o perioada foarte buna pentru analiza si introspectie, pentru constientizare si pentru luarea unor decizii. Se pot semnala anumite probleme, se pot rezolva divergente mai vechi sau se poate gasi linistea sufleteasca. Totodata, este si o perioada a initiativelor si a curajului, ceea ce inseamna ca pot fi facute foarte multe schimbari.

Citeşte şi Horoscopul Condimentelor. Tu ştii ce zodie eşti?

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in urmatoarea perioada, citeste horoscopul lunii februarie 2015:

Horoscop Februarie Berbec

Esti rezistenta in aceasta perioada, dar din cand in cand mai apar mici probleme si vei avea momente de slabiciune. Va fi necesar sa acorzi mai multa atentie starii de sanatate si sa ai grija la alimentatie. Racelile de sezon iti pot da batai serioase de cap. Totodata, trebuie sa eviti suprasolicitarea si sa incerci sa te odihnesti mai mult. In ceea ce priveste activitatea ta sociala, se pare ca luna februarie va fi plina de evenimente frumoase pentru tine.

Citeşte şi HOROSCOP: Cum înşală femeile în funcţie de zodie

Horoscop Februarie Taur

In primele doua saptamani ale lunii februarie esti intr-o forma de invidiat. Uiti de melancolie sau de starile de depresie si incepi sa te simti bine. Dispui de foarte multa energie, esti prezenta la foarte multe evenimente si nu eziti sa discuti cu toti prietenii tai. Cu putin noroc, sunt sanse sa te faci remarcata si in alte medii sociale. Ultima decada ar putea fi o problema pentru tine, dar nu sunt motive majore de ingrijorare.

Continuarea horoscopului pentru luna februarie pe Ele.ro.