Horoscopul sexual al săptămânii 15-21 septembrie. Leii sunt regii plăcerilor

Iată ce va rezervă astrele din punct de vedere amoros în săptămâna 15-21 septembrie 2014.

RomaniaTV.net
14 sept. 2014, 19:47
Horoscopul sexual al săptămânii 15-21 septembrie. Leii sunt regii plăcerilor

Berbec

Ţi-ai propus un ţel în carieră, iar partenerul de viaţă te susţine necondiţionat. Eşti tentat să faci câţiva paşi înapoi, însă sprijinul persoanei iubite îţi dă aripi şi reuşeşti să treci cu bine peste toate provocările. Weekendul este rezervat în totalitate cuplului.

Taur

Energia partenerului de viaţă îţi da aripi. Te simţi conectat spiritual cu persoana iubită şi parcă ai trăi o poveste de dragoste desprinsă din poveşti. Deciziile importante pe care le ai de luat în această săptămână, ia-le bazându-te pe inimă.

Gemeni

Relaţia de cuplu poate cunoaşte un hop important în această săptămână. Este indicat să ai grijă la cuvinte pentru că ele pot strica tot ce a fost frumos. S-ar putea să fii pus în situaţia de a lupta pentru persoana iubită, iar dacă o vrei lângă tine, FĂ-O!

Rac

Este posibilă o discuţie serioasă cu persoana iubită. Încearcă să nu-ţi manipulezi partenerul de viaţă şi să-l faci să fie de acord cu tine. S-ar putea să reacţioneze mai dur decât ţi-ai închipui. Nu lua nicio decizie importantă la nervi şi aşteaptă sfârşitul săptămânii pentru a rezolva conflictul.

Leu

Libidoul tău este la cote înalte, iar romantimsul şi pasiunea ocupă primele locuri în lista de priorităţi. Ai foarte multă energie sexuală, iar acest „miracol” ţine până la 26 octombrie, aşa că bucură-te de el. Te dedici în totalitate plăcerilor.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO