Ilie Năstase, probleme în căsnicie? Brigitte Sfăt preferă AFACERILE

Ilie Năstase a fost surprins singur în ultima perioadă, fără a mai fi însoţit de soţia sa, Brigitte Sfăt, fapt ce a amplificat zvonurile legate de problemele de cuplu ale celor doi.

07 oct. 2015, 15:20
Ilie Năstase, probleme în căsnicie? Brigitte Sfăt preferă AFACERILE

Ilie Nastase a fost surprins de mai multe ori singur de paparazzii WOWbiz.ro: la o intalnire cu vechiul sau amic, Viorel Paunescu, apoi in timp ce se plimba singur pe strazile din apropierea vilei in care locuieste, iar dupa cateva zile intr-un supermarket din zona Dorobanti. Cam in acelasi timp, Brigitte Sfat a fost surprinsa singura intr-un salon de infrumusetare din Capitala.

Citeşte şi Cum o răsfaţă Ilie Năstase pe Brigitte Sfăt. „Îmi spune IDIOATĂ!”

Surse apropiate celor doi sustin ca relatia acestora este destul de rece in ultima vreme. Brigitte s-a implicat foarte tare in locul de joaca pentru copii pe care l-a deschis de curand si acest lucru a adus cu sine nervi, stres si tensiune in cuplu. Timisoreanca isi dedica aproape tot timpul afacerii, iar Ilie este nevoit sa se descurce singur in diversele atributii cotidiene.

Citeşte şi Brigitte Sfăt, dezvăluire ŞOC! A fost înşelată de Ilie Năstase cu trei zile înainte de NUNTĂ

Pe de alta parte, se pare ca Ilie si Brigitte au mai trecut prin astfel de momente de cumpana, dar de fiecare data au reusit sa le depaseasca si sa mearga mai departe.