Ilie Năstase s-a întors în TENIS. Cum a fentat SUSPENDAREA ITF

Ilie Nastase, care implineste, miercuri, 71 de ani, a fost interzis de Federatia Internationala de Tenis pe termen nelimitat,  dar a fost prezent in calitate de antrenor la un meci al legendelor jucat la turneul de la Bastad (Suedia).

19 iul. 2017, 05:11
Ilie Năstase s-a întors în TENIS. Cum a fentat SUSPENDAREA ITF

Ilie Nastase a fost invitat de onoare al organizatorilor si i-a antrenat pe Mats Wilander si Mikael Pernfors. Organizatorii spun insa ca li se pare normal sa-l invite pe Ilie Nastase, chiar daca a fost interzis de ITF.

Ilie Năstase trăieşte UMILINŢA MAXIMĂ. A fost INTERZIS şi la turneul de la BUCUREŞTI

„L-am invitat pe Ilie Nastase cu mult inaintea incidentelor din aprilie. A facut atat de multe pentru acest sport si are o conexiune puternica cu tenisul din Suedia. Noi nu puteam lua decizia de a-l interzice. ITF oricum nu a luat nicio decizie oficiala, astfel ca nu este nicio problema”, a afirmat directorul turneului de la Bastad, Christer Hult.

Ilie Nastase a fost in centrul unor incidente negative cu ocazia meciului de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie, ce a avut loc in luna aprilie. La conferinta de presa de dinaintea meciului, Nastase a spus despre viitorul copil al Serenei Williams „sa vedem ce culoare va avea”, iar aceasta declaratie a fost considerata de ITF drept rasista. Dupa ce a jignit-o si pe Johanna Konta, in timpul meciului cu Simona Halep, Ilie Nastase a fost suspendat provizoriu de ITF.