Imagini SCANDALOASE în Vaslui. Poliţia intervine cu gaze lacrimogene împotriva unor copii de nici trei ani

Scandal monstru cu poliţia pe malul unui lac din Vaslui! 6 familii acuză agenţii că au dat cu spay lacrimogen în maşina lor în care erau mai mulţi copii, printre ei şi bebeluşi. Scandalul a pornit după ce oamenii au făcut baie într-un iaz de pescuit, iar poliţiştii au fost chemaţi să-i scoată din apă.

02 sept. 2015, 08:49
Imagini SCANDALOASE în Vaslui. Poliţia intervine cu gaze lacrimogene împotriva unor copii de nici trei ani

Şase familii din Bacău cu 12 copii au mers la o partidă de pescuit la barajul Puieşti, în judetul vaslui. Au încins grătarele pe mal, iar bărbaţii au intrat în apă să scalde. Reprezentanţii firmei care administrează barajul le-au cerut să iasă din apă pentru că scăldatul este interzis şi au chemat poliţia. A urmat un scandal monstru.

„Băi, are copil mic în maşină, scoate copilul! Scoate copilul din maşină că ai copil mic. Are copil mic, băi! Sunt copii mici în maşină, scoate-i din maşină. Uite copiii, ajungi la puşcărie. Aşa, bravo! Uite copiii, uite copiii, bravo! Dă cu spray în maşină şi copiii sunt în maşină”, se aude pe filmare un barbat.

Potrivit România TV, oamenii îi acuză pe poliţişti că au făcut exces de zel şi că au pulverizat spray lacrimogen în microbuzul în care erau mai mulţi copii. În timp ce poliţiştii încercau să-i legimiteze, aceştia ameninţau că se aruncă în apă cu bebeluşii în braţe.

Poliţiştii însă au altă variantă: spun că au pulverizt spray afară ca să-l liniştească pe unul dintre bărbaţi, apoi acesta a urcat în dubiţa în care erau copiii.