Încă o gravidă în showbiz. Cine este vedeta care va deveni mămică peste 7 luni FOTO

Este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din lumea manelelor și, de ceva vreme încoace, este îndrăgostit până peste cap de femeia de lângă el, în ciuda tuturor problemelor pe care le-au avut împreună. Iar de ceva vreme, spus sursele noastre, cântărețul este în culmea fericirii.

31 iul. 2016, 08:29

Sorinel Copilul de Aur este, în aceste momente, mai fericit ca niciodată, scrie spynews.ro. Și, spun sursele noiastre, are toate motivele din lume să fie așa. Pentru că, pare-se, iubita lui, Alina, este însărcinată, cei doi urmând ca, anul viitor, să devină părinți.

Citeşte şi Japoneza care adoră manelele: Îi plac atât de mult, încât face un doctorat pe tema lor

Bucuria lui este cu atât mai mare cu cât iubita manelistului a mai pierdut o sarcină, în urmă cu mai bine de un an, provocând o durere fără margini în sufletul manelistului.

Acum însă, după ce și-au revenit în urma pierderii suferite și au decis să mai dea o șansă ideii de a fi părinți, cei doi par să fie deciși să fie cât mai atenți pentru ca sarcina să decurgă în condiții perfecte, motiv pentru ca, ne-au mai dezvăluit sursele noastre, Sorinel îi face toate poftele.

Iubita lui Sorinel Copilul de Aur a devenit celebră în showbiz pentru prestațiile ei lipsite de inhibiții în fața bărbaților. Mai exact, Alina lucra ca animatoare în diverse cluburi bucureștene, dansând mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată.

Citeşte şi Laura Vass şi Sorin Copilul de Aur se iubesc? Vezi cine face o astfel de afirmaţie

Dar acesta nu era singurul ei job, ea fiind, de multe ori, solicitată pentru petreceri private ale oamenilor cu bani care vor să vadă mai mult decât un dans, ea practicând și striptease-ul. E adevărat, de luni bune, ea a renunțat la meseria cu pricina și s-a dedicat, în întregime, visului ei de a avea un copil și de a deveni gospodina perfectă.