Încă un divorţ în familia Prigoană? „Adriana nu a venit acasă de două zile, să se mute la Mihai!”

Nu a trecut foarte mult de la ultima împăcare, că s-a pornit iar scandalul în familia lui Silviu Prigoană şi a Adrianei Bahmuţeanu. Cei doi sunt în prezent într-un proces intentat de Bahmu împotriva firmei care i-a aparținut lui Prigoană.
Romania TV
19 dec. 2013, 13:15
Încă un divorţ în familia Prigoană?

Invitată în emisiunea „Un show păcătos”, Adriana Bahmuţeanu şi-a arătat nemulţumirea faţă de atmosfera din casă, din cauza procesului pe care Bahmu l-a intentat împotriva uneia dintre firmele care i-au aparținut lui Prigoană.

„Ai şofer, ai bonă, ai maşină spălată. Adriana nu a mai venit acasă de 2 zile. Adriana Bahmuţeanu nu şi-a mai văzut copiii de 2 zile. Îmi pare rău pentru ea, avem probleme mari. Am o rugăminte: te întorci acasă şi nu mai dai interviu, nu mai stai prin emisiuni cu Mara Bănică. Nu, ea e vedetă. Păi să plătească alţii datoriile ei, dracu’, taxele. Dacă m-a iubit şi a făcut copii cu mine, să vină acasă să îi crească, nu să facă audienţe. Ratingul emisiunii tale va fi zero. Eu am făcut-o doamnă, am luat-o lângă mine şi îmi denigrează fiul. A luat 400.000 de euro fără să meargă la muncă nici măcar o zi timp de 8 ani. Salariul ei eu l-am plătit. O mănâncă limba, a aburit-o avocatul ei statut în naftalină. Cum îi vorbesc eu? Denigrează firma care a făcut-o doamna. Să se mute la fostul soţ sau la Mihai dacă e aşa (…) Nu si-a mai vazut copiii de 2 zile. Sa se mute la Mihai, eu am facut-o doamna”„, a declarat Silviu Prigoană, la Un show păcătos.

Citeşte şi Prima declaraţie a lui Mihai după ce Bahmu a anunţat că se mărită iar cu Prigoană

La rândul ei, Adriana Bahmuţeanu este convinsă nemulţumirile soţului ei legate de apariţiile ei alături de Mara Bănică sunt doar un pretext.

„Dacă nu ar fi Mara Bănică, Silviu ar inventa altceva. Nu îmi doresc scandal, vreau o viaţă liniştită de familie, vreau să mă concentrez pe emisiune, pe afacerea cu rochiţe dar din păcate nu se aşează. Zici că dracu’ e la noi acasă. Dacă el şi-ar dori să se rezolve aceste lucruri, ar putea”, a spus ea.

„Mi se pare ciudat modul în care trăiesc acasă, se creează tensiuni inutile dacă discutăm acasă despre procese şi nu vreau să le simtă copiii. Eu trăiesc puţin în Kafka. Este o chestie absurdă, paraormală. Dormim în acelaşi pat şi nu discutăm lucrurile astea acasă pentru că o iau pe arătură. El le spune tuturor că nu am câtşigat nimic, deşi am câştigat toate cele 7 procese şi recursurile. L-am rugat să aibă grijă de copiii noştri, cum are grijă de fiul lui cel mare. Şi pe el îl consider copilul nostru, chiar dacă nu mă salută”, a completat Adriana la „Un show păcătos”. 

Sursa: libertatea.ro

Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
Bzi.ro
Cătălin Botezatu iubește din nou! „Nu îmi plac femeile îngălate!”
Fanatik.ro
Ce să le pui ardeilor dacă vrei să ai o recoltă bogată. Vor crește mari și frumoși dacă faci acest lucru
Capital.ro
Ion Iliescu e în doliu: Ultimul Apus de soare...
Playtech.ro
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
DailyBusiness
Se majorează salariile acestor români! Premierul Ciolacu face marele anunț
Adevarul
Ucraina a distrus ultima navă purtătoare de rachete staționată în Crimeea
Spynews
Cum arată Erika Isac nemachiată. Artista s-a afișat complet naturală. Cântăreața și-a uimit fanii: „Ce față de inocentă...” / FOTO
Spynews
Ce s-a întâmplat la parastasul de 40 de zile al lui Mădălin, băiatul mort din Olt. Imagini sfâșietoare de la mormântul său: ”Ne-ai distrus” / VIDEO
Evz.ro
Ion Iliescu și-a luat adio: S-a tras cortina
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
wowbiz.ro
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Cancan.ro
Mărturia sfâșietoare a văduvei lui Sorin Anghel, bărbatul măcelărit de interlopi: „Au venit după el şi i-au dat, ca să nu scape”
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise pe care le-a făcut publice au făcut internetul să "ardă"
kanald.ro
Se schimbă vârsta de pensionare din această toamnă: Valoarea punctului de pensie se va majora cu 13,8%
Capital.ro
Vladimir Putin a luat decizia finală. S-a terminat totul. A dat ordin
StirileBZI
Ideea care i-a adus mulți bani lui Ioan, un producător local din Arad: Autoservire pe tarla!
Prosport.ro
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii cu imaginile provocatoare cu ea!
stirilekanald.ro
Creatura cu aspect înfricoșător găsită pe o plajă. Ce au descoperit oamenii de știință care au analizat "monstrul marin"
substantial.ro
Daniel Bană, de la naveta zilnică pentru fotbal la goluri pentru Universitatea Craiova: povestea inspirațională a noii speranțe a fotbalului oltenesc
MediaFlux
Greseala care lasă românii fara BANII de la stat. Avertismentul guvernanților
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'