Închisoare pe viaţă pentru românul care şi-a înjunghiat mortal iubita însărcinată cu o foarfecă

Român condamnat la închisoare pe viață în Anglia. Bărbatul de 44 de ani este acuzat că și-a înjunghiat mortal cu o foarfecă iubita însărcinată. 

13 ian. 2019, 08:16
Închisoare pe viaţă pentru românul care şi-a înjunghiat mortal iubita însărcinată cu o foarfecă

Ioan Câmpeanu, românul de 44 de ani, din Marea Britanie, care şi-a ucis iubita cu o foarfecă, a fost condamnat la 26 de ani de închisoare. Andra Hiliţanu, 28 de ani, era însărcinată când a fost omorâtă.

Andra Hiliţanu, tânăra mămică din Londra însărcinată în 7 luni, a fost ucisă cu sânge rece de Ioan Câmpeanu tocmai pentru că era însărcinată, iar bărbatul nu îşi mai dorea alţi copii.

Declaraţiile făcute în timpul procesului i-au îngrozit pe judecătorii britanici.

În noaptea de 31 mai spre 1 iunie, poliţiştii care au ajuns în apartamentul din Brent, nord-vestul Londrei, au găsit-o pe Andra în baie, într-o baltă de sânge.

Fata fusese înjunghiată de 40 de ori. După oribila crimă, românul a sunat la poliţie şi a anunţat că şi-a ucis iubita cu o foarfecă.

Poliţiştii audiaţi în instanţă au declarat că au fost uimiţi de calmul cu care au fost întâmpinaţi de criminal. Când l-au întrebat de ce a ucis-o pe fată, Ioan Câmpeanu le-a spus că era drogat.