INCREDIBIL, dar adevărat. Bateria dintr-un laptop a explodat, rănind o femeie

Pe lângă foarte multe iPhone-uri şi Galaxy S-uri explodate, se pare că şi utilizatorii de notebook-uri Dell au probleme cu baterii explodate.

02 iul. 2014, 13:24
INCREDIBIL, dar adevărat. Bateria dintr-un laptop a explodat, rănind o femeie

De câţiva ani deja, am tot citit informaţii şi am văzut imagini cu telefoane explodate din varii motive, scrie playtech.ro. Nu acelaşi lucru se poate spune însă de notebook-uri explodate, până acum. Ca de obicei, bateria se pare că este „capul răutăţilor” în acest eveniment care a avut loc în SUA în urmă cu câteva zile.

Citeşte şi Strigoiul din telefon. O poză bizară a băgat spaima în sătenii dintr-o localitate buzoiană VIDEO

O doamnă în vârstă de 72 de ani din Pennsylvania, SUA, cu numele de Loretta Luff a suferit numeroase arsuri după ce notebook-ul pe care îl folosea a explodat atât de puternic, încât bateria a sărit la câţiva metri distanţă. Instant, cămaşa purtată de americancă a luat foc, iar în timp ce încerca să o dea jos, părul ei a ars în proporţie semnificativă. În total, au fost înregistrate arsuri pe picioare, braţe şi faţă, cel mai afectat fiind unul dintre picioare cu care probabil a călcat pe baterie pentru a stinge focul.

Citeşte şi O tânără are arsuri de GRADUL III după o EXPLOZIE în BUZUNARUL pantalonilor FOTO

 Pompierii veniţi la faţa locului au confirmat că la baza evenimentului s-a aflat bateria laptopului Dell utilizat de respectiva doamnă. Cei de la Dell, deşi s-au grăbit să lanseze un comunicat pe marginea subiectului, au fost foarte reticenţi în a-şi asuma vina. Mai precis, oficialii companiei au afirmat că vor investiga incidentul, dar este foarte probail că de vină să fi fost o baterie nesuportată oficial.

De partea cealaltă a baricadei, victima exploziei a recunoscut că a schimbat bateria respectivului laptop, dar nu ştie dacă a folosit o baterie originală sau nu.