Iubitul Mihaelei Borcea, implicat într-un tun de 3 MILIOANE DE EURO

Mai mulţi oameni de afaceri din Arad au intrat in vizorul anchetatorilor anticorupţie, printre aceştia fiind şi primarul din localitatea Zăbrani, Marian Toader, iubitul Mihaelei Borcea.  

26 mai 2015, 07:52
Iubitul Mihaelei Borcea, implicat într-un tun de 3 MILIOANE DE EURO

Procurorii DNA au descins in Arad la 4 locuinte, apartinand oamenilor de afaceri si primarului din localitatea Zabrani, Marian Toader, iubitul Mihaelei Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, candva actionar si presedinte executiv al lui Dinamo, acum aflat in inchisoare.

Potrivit anchetatorilor, afaceristii au reusit sa obtina fonduri europene pentru infiintarea unei culturi de vita de vie. Acestia au intrat intr-un parteneriat public-privat cu primaria din Zabrani. Potrivit proiectului, trebuia curatat mai intai un teren pe care mai apoi sa fie pusi butasi, pe care i-au cumparat de la un italian. Afaceristii insa nu doar ca n-au realizat lucrarile din proiect, ba chiar au facut cheltuieli fictive, manevra cu ajutorul careia au fraudat fondurile UE, sustin anchetatorii. In plus, primarul din Zabrani avea sa primeasca o recompensa de 50 de hectare de teren gata cultivat cu vita de vie, scrie Opinia Timisoarei.

Procurorii DNA Timisoara ii cerceteaza acum pe toti pentru constituire de grup infractional organizat, evaziune fiscala si fraudare de fonduri europene. Vor fi adusi la audieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie Timisoara.

Mihaela Borcea si Marian Toader traiesc o frumoasa poveste de dragoste inca din 2012, la un an dupa ce femeia de afaceri a divortat de faimosul sau sot care s-a recasatorit cu o tanara din Timisoara, Alina Vidican.