Iulia Vântur, răsfăţată de Salman Khan. Vezi câte mii de euro a costat rochia purtată la nunta

Relaţia dintre frumoasa Iulia Vântur şi actorul indian Salman Khan ţine de ceva vreme primele pagini ale presei mondene, dar dacă până acum cei doi au negat că sunt un cuplu, de acum se pare că nu se mai ascund. După ce Iulia a fost fotografiată ţinându-se de mână cu mama actorului, semn că între cele două e o relaţie strânsă, vedeta TV şi celebrul actor s-au afişat împreună la o nuntă şi s-au lăsat fotografiaţi de jurnalişti.

RomaniaTV.net
15 mai 2016, 19:37

Salman Khan și Iulia Vântur au încetat să-și mai ascundă relația. Cei doi și-au făcut apariţia împreună, vineri seara, la nunta actriței Preity Zinta, una dintre cele mai frumoase femei de la Bollywood. Starul indian și frumoasa româncă au atras toate privirile, fiind filmați și fotografiați de toți jurnaliștii aflați la locul eveniment.

Salman Khan a ajuns la petrecere în mașina lui, fiind urmat de o altă limuzină în care se afla Iulia Vântur. Deşi au venit separat, cei doi au intrat împreună în restaurant, fiind încercuiți de bodyguarzii actorului.

Dacă Iulia se plângea de insistenţii fotoreporteri şi cameramani din România, în India a fost cu adevărat prăpăd. Zeci de jurnalişti au încolţit-o şi au orbit-o cu bliţurile, românca noastră fiind o adevărată atracţie pentru cei de acolo. E blondă, cu ochii albaştri, tenul alb şi cu un trup de zeiţă. Dar şi ţinuta ei a fost ca un magnet pentru fotografi. Pentru nunta respectivă – practic, prima ieşire oficială cu Salman Khan, Iulia s-a pregătit ca la carte, iar noi am aflat toate detaliile.

Potrivit click.ro, rochia bleumarin cu inserţii de paiete a costat 1.500 de euro şi a fost achiziţionată de la o firmă celebră, care face furori în India: Falguni & Shane Peacock. Apoi, românca a mers la coafor şi şi-a lăsat pletele de Cosânzeană pe mâinile pricepute ale hair-stylistei Seema Mane, căutată la Bollywood de mai toate actriţele importante. Astfel, pentru păr, machiaj şi bijuteriile din aur alb, o brăţară şi cercei lungi, se pare că Iulia a mai investit încă 1.500 de euro, deci întreaga ţinută, cu tot cu accesorii, se ridică la 3.000 de euro. A meritat, căci a strălucit la braţul bărbatului iubit.

Presa indiană a lăudat, de altfel, frumusețea Iuliei Vântur, despre care au scris că nu e de mirare că i-a furat inima actorului.