Klaus şi Carmen Iohannis, invitaţi la un concert de Crăciun, în Sibiu. Ce ţinută a purtat Prima Doamnă VIDEO

Klaus şi Carmen Iohannis au avut prima apariţie în public după tragedia din Colectiv. Cuplul prezidenţial a mers la un concert de Crăciun, la Sibiu, organizat de Ambasada Italiei.

19 dec. 2015, 07:51
Klaus şi Carmen Iohannis, invitaţi la un concert de Crăciun, în Sibiu. Ce ţinută a purtat Prima Doamnă VIDEO

Klaus şi Carmen Iohannis au fost întâmpinaţi pe covorul roşu de ambasadorul Italiei în România, Diego Brasioli şi soţia lui, care i-a oferit un buchet de flori Primei Doamne.

Soţia şefului statului a strălucit din nou, într-un costum din două piese deschis la culoare, cu accente argintii. Este pentru prima dată când preşedintele şi Prima Doamnă ies în cuplu după tragedia din Colectiv.

CITEŞTE ŞI Klaus Iohannis a vizitat un centru pentru copii ORFANI. FOTO

Timp de o oră, într-o companie selectă, Klaus şi Carmen Iohannis au ascultat muzică de Crăciun din Evul Mediu şi Renaştere. Concertul a durat o oră şi a fost susţinut la Sala Thalia a Filarmonicii din Sibiu.

Înainte de concert, preşedintele a petrecut momente emoţionante alături de orfanii dintr-un centru social. Micuţii i-au oferit şefului statului bomboane. Impresionat, Klaus Iohannis a pus câteva fotografii pe Facebook şi a făcut un apel către români.

„Orice gest de sprijin și afecțiune înseamnă o bucurie imensă pentru ei. Solidaritatea și implicarea noastră reprezintă o șansă în plus pentru viitorul lor”, a scris preşedintele.

VEZI ŞI Petrecere-surpriză pentru Carmen Iohannis. Elevii din Sibiu au aşteptat-o cu tort FOTO