KOSEM. Gest uluitor făcut de PRINŢESA KOSEM. Ce se întâmplă în SERIALUL KOSEM

KOSEM. Anastasia Tsilimpiou va fi inlocuita cu Beren Saat, reprezentand trecerea de la adolescenta ingenua la tanara care va deveni sultana KOSEM. Asta se va intampla in episodul de miercuri din KOSEM. Kanal D difuzează, de la ora 20, SERIALUL KOSEM.

01 feb. 2017, 07:35

KOSEM. Anastasia iese in fata rebelilor si incearca sa linisteasca spiritele. Toata lumea va fi fascinata de Anastasia care, fara frica, sta neclintita in fata multimii dezlantuite. In toata nebunia, se intampla un miracol si lumea parca este vrajita de Anastasia. Vindecatoarea, singura speranta a lui Halime, soseste la Palat. Aceasta ii face un vaccin lui Mustafa pe ascuns, dar este prinsa si alungata din Palat. Anastasia risca totul si merge dupa vindecatoare. Ca sa-l salveze  pe Ahmet, va trebui sa platesca un pret imens

KOSEM. Tratamentul ce vine de la Anastasia il va vindeca pe Sultan. Anastasia, cea care a schimbat soarta dinastiei, isi va schimba numele in PRINTESA KOSEM (care, in traducere, inseamna cel / cea care merge inainte, calauza, indrumator).

KOSEM. Sultanul Ahmet cere socoteala pentru problemele aparute in timp ce el a fost bolnav. Cea mai mare pedeapsa  pe care o va da, va fi pentru Safiye, care este alungata de la Palat.

KOSEM. Singura persoana care o poate salva pe Safiye de la surghiun este KOSEM. O va ajuta KOSEM pe Safiye sau o va sfida si ii va declara razboi? Vezi mirecuri seară, de la ora 20, pe kanal D, în SERIALUL KOSEM.