Legătura incredibilă dintre Anda Adam şi instructorul de tir ucis în poligon

Un instructor de tir din Capitală a sfârşit tragic marţi seară. Bărbatul a fost executat de un elev de-al său chiar în timpul cursului.

01 apr. 2015, 14:14

O lecţie de tir cu arma s-a terminat tragic, într-un poligon dintr-o zonă aglomerată a Capitalei, scrie spynews.ro. Un tânăr de 24 de ani şi-a transformat instructorul într-o ţintă. L-a executat marţi seară, în timpul cursului.

Citeşte şi Criminalul din poligon a lăsat un BILET DE ADIO. Mesaj CUTREMURĂTOR descoperit de tatăl sinucigaşului

Nicolae Tănase, care era directorul poligonului, avea 56 de ani. Nicolae Tănase obişnuia să-i intruiască pe cei care veneau să tragă cu arme în poligonul său, aflat la subsolul unei clădiri.

Tânărul care l-a luat la ţintă pe instructor nu era un începător. El îndreptat pistolul către profesorul său şi a tras. Şi-a împuşcat profesorul, după care s-a sinucis.

Tragedia s-a întâmplat în jurul orei 19:30, în clădirea poligonului aflându-se mai mulţi angajaţi. Cu toate acestea, nmu au auzit nimic, dat fiind că încăperea în care se folosesc armele este izolată fonic.
Instructorul Nicolae Tănase a avut printre elevii săi şi vedete. Una dintre acestea este binecunoscuta cântăreaţă Anda Adam.

Citeşte şi Descoperire înfiorătoare a anchetatorilor după tragedia din poligon. Instructorul a fost EXECUTAT

Aceasta a fost în poligonul lui Nicolae Tănase, unde a tras cu arma. A exersat alături de regretatul instructor, care i-a acordat toată atenţia sa şi care a fost extrem de grijuliu cu artista, fiind extrem de atent la fiecare mişcare a acesteia.

Ajutată cu sfauri şi indicaţii valoroase de instructorul de tir Nicolae Tănase, Anda Adam s-a descurcat de minune în poligon.