Liviu Dragnea: "PSD a trecut printr-o cumpănă foarte mare"

Publicat: Vineri, 13 Octombrie 2017 06:49 // Actualizat: Vineri, 13 Octombrie 2017 09:28 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seară, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că atât el, cât şi premierul au comunicat prost unul cu celălalt şi că nu mai pot fi făcute asemenea greşeli, care să pună partidul, coaliţia şi Guvernul într-o situaţie limită.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) în cadrul căreia Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Răzvan Cuc au demisionat din funcţiile de miniştri, că partidului i se inventează ceva şi a avertizat că o destabilizare a PSD poate produce destabilizare şi în ţară. "Toţi am greşit în ultima perioadă. Toţi ne-am lăsat influenţaţi de oameni de bine, de oameni din afara partidului, care brusc au devenit foarte grijulii cu PSD", a declarat liderul PSD.

El a mai spus că "PSD a trecut astăzi printr-o cumpănă foarte mare, care poate aduce instabilitate şi în ţară" şi că premierul a discutat şi despre eventualitatea demisiei.

"Mihai a discutat şi despre eventualitatea să-şi dea demisia, văzând poziţia partidului. Eu i-am spus că nu poate să facă aşa ceva. Am constatat amândoi că am comunicat prost unul cu altul, eu îmi asum. Nu mai putem face asemenea greşeli să punem şi partidul şi coaliţia şi guvernul într-o situaţie limită", a adăugat Dragnea, în conferinţa de presă susţinută alături de premier, la finalul şedinţei CEx.

Preşedintele PSD a spus că atât el, cât şi ceilalţi lideri ai partidului au greşit pentru că s-au lăsat influenţaţi de ”oameni de bine”.

”Le-am spus colegilor mei că toţi am greşit, toţi ne-am lăsat influenţaţi de oameni de bine din afara partidului care brusc au devenit foarte grijulii cu PSD. Şi oameni din presă şi din alte instituţii publice. Dau sfaturi şi preşedintelui partidului şi premierului şi altor colegi cum e bine şi cum nu e bine. Azi se produce o ruptură. PSD a trecut azi printr-o cumpănă foarte mare. O destabilizare a PSD, cel mai mare partid din România, poate produce o destabilizare în ţară”, a mai spus el.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
guven PSD Liviu Dragnea PSD
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6559
RON
21 Sep
noapte 13 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H