Lovitură dură pentru Cornel Galeş. La şase luni de la moartea Ilenei Ciuculete a aflat că suferă de o boală cumplită

Cornel Galeş a aflat că suferă de o boală cumplită, la numai câteva luni de la moartea Ilenei Ciuculete. Din cauza supărărilor, bărbatul are probleme cu tiroida.

13 oct. 2017, 13:26

Deşi au trecut câteva luni de la moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş încă nu s-a obişnuit cu ideea.

„Mental sunt bine, insa sentimental stau foarte prost. Asta e, s-a intamplat, viata merge inainte. In urma cu doua saptamani am trecut pe la Buzau, la o benzinarie unde eu si Ileana serveam cafeaua. La plecare m-am dus la o pustoaica sa-i platesc si am inceput sa plang, din senin.

La şase luni de la moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş primeşte încă o lovitură

Am fost la medic si mi-a spus ca e o afectiune a glandei tiroide. Nu pot sa ma controlez, iesirile astea sunt inevitabile. Fata respectiva s-a uitat la mine ca la un om tampit, m-am dus la casierie ca sa plang.
M-am simtit oribil, dar nu am ce sa fac. Prietenii conteaza foarte mult in asemenea situatii. Cercul meu s-a subtiat foarte mult de cand a disparut Zanica mea. Multi artisti au ramas langa mine si m-au consolat si sutinut”, a declarat pentru Spynews.ro Cornel Gales.

Citeşte şi Cornel Galeş, acuzaţii grave la adresa medicilor care au tratat-o pe Ileana Ciuculete: „Medicii nu au vrut să…”