LOVITURĂ MEDIA. Barajul Grecia – România se vede EXCLUSIV la România TV VIDEO

Postul România TV a achiziţionat drepturile de transmisie a meciului Grecia - România, contând pentru barajul de calificare la CM 2014.

RomaniaTV.net
07 nov. 2013, 11:45
LOVITURĂ MEDIA. Barajul Grecia – România se vede EXCLUSIV la România TV VIDEO

Cel mai important meci din istoria recentă a naţionalei de fotbal barajul Grecia-România, decisiv pentru calificarea la Mondialele din Brazilia, a fost înconjurat de o dispută mediatică fără precedent, având în centru drepturile de transmisie ale partidei tur, care se va disputa vineri 15 noiembrie, la Atena.

Milioanele de iubitori ai fotbalului din ţara noastră au primit un răspuns şi vor putea vedea întâlnirea Grecia – România la România TV, televiziunea care a achiziţionat drepturile exclusive de transmisie a primei manşe.

Citeşte şi GRECIA-ROMANIA: Scandal URIAŞ la TVR. Se cere audit şi intervenţia DNA

Ultima oară când naţionala de fotbal a României a disputat barajul de calificare la un Campionat Mondial s-a întâmplat în noiembrie 2001, când tricolorii au pierdut în faţa Sloveniei.

Partida care va avea loc peste 8 zile se va disputa de la ora 21.45 şi va fi arbitrată de portughezul Pedro Proenca, care a mai condus un joc al naţionalei României în urmă cu trei ani, în preliminariile Euro 2012, când tricolorii au pierdut la Paris, cu 0-2, disputa cu Franţa.

Citeşte şi Emeric Ienei: Felicitări ROMÂNIA TV, era o mare ruşine dacă nu se transmitea GRECIA – ROMANIA VIDEO

De remarcat că transmisia meciului GRECIA – ROMANIA a provocat un scandal monstru la TVR, Ada Meseşan, membru în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune, acuzându-l săptămâna trecută pe Claudiu Săftoiu, preşedintele-director general al Televiziunii Române, că vrea să cumpere cu 270.000 euro drepturile de difuzare a meciului de fotbal Grecia-România, fără să respecte procedurile legale din TVR.

Citeşte şi Gino Iorgulescu: Nu cred că altcineva ar fi îndrăznit să ia drepturile pentru GRECIA – ROMANIA

BILETELE PENTRU GRECIA-ROMÂNIA AU FOST EPUIZATE

Pe 31.10.2013, la ora 12.00, au fost puse în vânzare online, pe site-ul www.biletefotbalonline.ro, tichetele alocate suporterilor români pentru meciul tur al play-off-ului de calificare la Cupa Mondială, Grecia-România, joc ce se va disputa vineri 15.11.2013, la Pireu. Întreaga cotă de bilete a fost epuizată în primele zece minute, ca date statistice site-ul fiind accesat în intervalul 12.00-12.10 de un număr de aproximativ 6.000 de doritori. În acest moment, vânzarea este oprită, cota de 1.700 bilete alocată de către federația elenă suporterilor români fiind epuizată.

Citeşte şi Sebastian Ghiţă despre GRECIA – ROMANIA: Mă bucur că în acest fel facem şi noi ceva pentru fotbal VIDEO