Marius Şumudică, dialog spumos cu Gigi Becali: „Ai ajuns la mâna mea!”. Ce i-a răspuns patronul Stelei

Gigi Becali şi Marius Şumudică au discutat după meciul câştigat de Astra cu Craiova, partida care o menţine pe Steaua lider în Liga 1 la 3 puncte în faţă locului 2.

21 nov. 2016, 15:29
Marius Şumudică, dialog spumos cu Gigi Becali: „Ai ajuns la mâna mea!”. Ce i-a răspuns patronul Stelei

Gigi Becali a declarat pentru Sport ProTV că i-a dat un mesaj de mulţumire lui Marius Şumudică, antrenorul Astrei spunându-i că iar a ajuns la mâna să, la fel cum s-a întâmplat în urmă cu două sezoane.

El e un antrenor bun. Ne-a ajutat aseară și o să ne ajute și mai tare in playoff. I-am mulțumit și i-am dat ieri un mesaj de mulțumire. Mi-a dat mesaj. «Iar ai ajuns la mâna mea», mi-a zis. Foarte bine că am ajuns la mâna lui. Să mă salveze el. Eu sunt prieten cu Şumudică, dar nu va putea veni niciodată la Steaua de când s-a aruncat atunci pe burtă la Rapid. I-am zis că de atunci şi-a semnat sentinţa. Un rapidist înfocat nu poate să vină niciodată la Steaua„, a declarat Gigi Becali pentru Sport ProTV.

La rândul său, Şumudică a spus pentru Radio Sport1: „Dacă Reghecampf nu poate, mă duc eu de două ori pe săptămână să-i antrenez. Poate îi ajută în vreun fel. Amorim cade din picioare dacă bate vântul. A slăbit 5 kilograme. Alibec cu toată ciocolata lui și cu două pachete de țigări îi cară pe toți în spate acum.

Eu am zis că nu mă duc vreodată la Steaua să antrenez, dar dacă ajung acolo, se umple stadionul cu mine pe bancă. Vor fi cel puțin 30.000 de spectatori. Și dacă vin să mă înjure, dar tot fac încasări maxime„.