Medicii din Grecia, ŞOCAŢI! O fetiţă ROMÂNCĂ a născut la vârsta de 11 ANI

O fată de origine română în vârstă de 11 ani a născut în Grecia, la Spitalul General Universitar Heraklion de pe insula Creta, doctorii afirmând că este pentru prima dată când acordă asistență la naștere unei tinere cu vârsta sub 14 ani.

15 dec. 2014, 17:55
Medicii din Grecia, ŞOCAŢI! O fetiţă ROMÂNCĂ a născut la vârsta de 11 ANI

Inedit este faptul că fata nu știa că este însărcinată. Ea a mers la spital împreună cu mama ei, pentru un control de rutină. Medicii au fost șocați când au descoperit că tânăra era însărcinată în luna a șaptea, potrivit Greek Reporter.

Citeşte şi După gratii pentru că l-a bătut: O ROMÂNCĂ a fost arestată pentru violenţă împotriva unui bătrân

Medicii au fost nevoiți să efectueze o operație cezariană, iar tânăra a devenit mamă duminică, la vârsta de 11 ani. Starea de sănătate a tinerei mame și a fetiței ei este bună. Dr. Constantinos Relakis, care a efectuat intervenția chirurgicală, a declarat că este pentru prima dată când a asistat la naștere o femeie atât de tânără. El a precizat pentru Radio Creta că, în cei 30 de ani de carieră medicală, cea mai tânără pacientă pe care a ajutat-o să nască a avut 14 ani, iar astfel de cazuri nu sunt obișnuite în Grecia.

Citeşte şi Soldaţii americani care au violat şi bătut o ROMÂNCĂ ÎNSĂRCINATĂ din Italia vor fi judecaţi în Peninsulă

Dr. Relakis a mai afirmat că operația cezariană este necesară pentru gravidele cu vârsta sub 15 ani, deoarece corpul lor nu este pregătit pentru nașterea pe cale naturală. Poliția și serviciile sociale din Grecia au fost informate în legătură cu acest caz. Tânăra mamă este încă în stare de șoc și nu poate vorbi cu nimeni, dar beneficiază de consiliere.