Mihaela Borcea, scene INTIME în public cu NOUL IUBIT. Cei doi nu se mai ascund FOTO

Mihaela Borcea trăiește o nouă poveste de dragoste. Ea și iubitul ei au decis să nu se mai ascundă, iar acum câteva zile şi-au dat frâu liber sentimentelor, în public, la o petrecere de fiţe.

16 ian. 2018, 08:35
Mihaela Borcea, scene INTIME în public cu NOUL IUBIT. Cei doi nu se mai ascund FOTO

Mihaela Borcea s-a afișat în public alături de Sorin Rap, cel care îi este angajat ca om de încredere și șofer. Totuși, în week-end-ul trecut, prima fostă soție a lui Cristi Borcea a renunțat să mai ascundă idila sa cu tânărul său colaborator. La o petrecere, cei doi aproape că au fost decretați „cuplul serii”, după ce petrecut ore în șir unul în brațele celuilalt, în pași de dans, scrie Libertatea.

Mihaela Borcea, de nerecunoscut. Cum arată acum prima soţie a lui Cristi Borcea FOTO

Cea care i-a fost soție timp de 23 de ani lui Cristi Borcea și i-a dăruit acestuia trei copii, n-a fost tocmai norocoasa în amor. Cel puțin până acum, când se pare că iubește din nou. Sorin Rap, fost polițist, este om de încredere (inclusiv șofer) al Mihaela Borcea de aproximativ un an. Zvonuri despre o probabilă idilă au apărut de acum câteva luni, vreme la care bărbatul era, se pare, însurat. Angela, soția lui, a ieșit în public cu scandal, acuzând-o pe Mihaela Borcea că i-a furat bărbatul . La vremea respectivă Mihaela Borcea a negat orice relație cu angajatul său.