Miley Cyrus şi Kristen Stewart, IMAGINI NUD făcute publice de HACKERI

Miley Cyrus şi Kristen Stewart sunt pe lista persoanelor afectate de de acşiunea unor hackeri. Conform The Daily Beast, un grup de hackeri a reușit să acceseze conturile de iCloud ale unor vedete, unde au descoperi câteva zeci de fotografii nud. Imaginile au ajuns online pe mai multe site-uri cu conținut erotic.

23 aug. 2017, 14:42
Miley Cyrus şi Kristen Stewart, IMAGINI NUD făcute publice de HACKERI

Printre victime se numără Miley Cyrus și Kristen Stewart, dar şi Lindsey Vonn, o sportivă care a avut o relație cu Tiger Woods. Avocații vedetelor fac eforturi pentru a scoate pozele de pe internet. Din păcate, ce a ajunge online nu mai dispare niciodată, iar fotografiile cu pricina au fost deja postate pe foarte multe site-uri precum Celeb Jihad.

IMAGINI INCENDIARE. Selfie-uri ale vedetelor pe care nu vor să le vezi FOTO

Conform celor de la TMZ, fotografiile în care Tiger Woods și Lindsey Vonn apar împreună au fost luate de pe telefonul lui Vonn. Olimpica medaliată cu aur la ski a avut o relație cu Woods până în mai 2015, iar fotografiile ce au ajuns online au fost trimise de către cei doi unul altuia.

Situația de zilele trecute este foarte similară cu o serie de evenimente din 2014. La momentul respectiv, lista victimelor a inclus-o pe Jennifer Lawrence. Vedeta a făcut mai multe declarații pe marginea subiectului și a catalogat gestul hackerilor ca fiind o crimă sexuală. Persoana responsabilă de respectivul gest a ajuns până la urmă în închisoare și este condamnată la 18 luni de detenție.