Ministrul Sportului trăieşte de cinci ani în teroare. Elisabeta Lipă este în război cu o cârtiţă VIDEO

Elisabeta Lipă a povestit recent că liniştea din grădinea casei sale este tulburată de Rafaela, o cârtiţă care răscoleşte curtea fostei campioane. Noul ministru al Tineretului şi Sportului a recurs la toate metodele posibile să îndepărteze cârtiţa, însă aceasta se încăpăţânează să rămână.

RomaniaTV.net
20 nov. 2015, 07:46
Ministrul Sportului trăieşte de cinci ani în teroare. Elisabeta Lipă este în război cu o cârtiţă VIDEO

Elisabeta Lipă s-a trezit cu musafirul nepoftit exact după ce şi-a amenajat curtea interioară. „Adevărul e că, normal, când îţi amenajezi curtea aşa cum doreşti, simţi nevoia să te şi bucuri de ea, iar eu am ajuns obsedată. Cum mă trezesc deschid uşa şi văd mormanele facute de Rafaela. Cu cât mă dau mai mult la ea, sapă în disperare„, a declarat Elisabeta Lipă, la Kanal D.

Fosta campioană spune că a recurs la toate metodele de îndepărtare a rozătoarelor, însă niciuna nu a avut efect.

Au trecut mai bine de cinci ani de când Rafaela se adăposteşte în curtea Elisabetei Lipă. „Sunt puţin invidioasă, pentru că e suparată pe vecinii mei. În stânga mea stă Nicu Vlad, în dreapta Georgeta Andrunache, suntem prieteni. Şi am zis, normal, prietenii se vizitează, te rog, vizitează-i şi pe ei, dar ea, nimic!„, a mai spus marea campioană.