Natalia Oneţ reprezintă România la MISS WORLD 2015. Ce va face cu banii dacă va câştiga

O tânără din Satu Mare reprezintă în acest an România la Miss World. Natalia Oneţ se află deja în China, unde au început pregătirile pentru celebrul concurs.

22 nov. 2015, 15:11
Natalia Oneţ reprezintă România la MISS WORLD 2015. Ce va face cu banii dacă va câştiga

Natalia Oneţ este câştigătoarea Miss World România şi cea care ne reprezintă la cel mai important concurs de frumuseţe din lume. Tânăra este din Satu Mare, dar locuieşte de ani buni în Capitală. Modelul are 26 de ani, 1,76 metri înălţime şi dimensiuni aproape perfecte. De altfel, Natalia şi candidata din Paraguay sunt singurele concurente cu vârste de peste 25 de ani.

Natalia se află deja în Sanya, China, şi va sta acolo până la finala Miss World, de pe data de 19 decembrie.

Este nevoie de multă muncă, perseverenţă şi ambiţie pentru a te menţine mereu în top în orice domeniu de activitate. Ţin însă să precizez ca modelingul şi competiţiile internaţionale de frumuseţe diferă în proporţie de 90%. O concurenta într-o competiţie internaţională de frumuseţe poate să aibă sau poate să nu aibă calităţile necesare pentru a profesa şi ca model profesionist. În general competiţiile internationale de frumuseţe sunt rampe de lansare extrem de eficiente în modelingul internaţional pentru candidatele care au calităţile necesare acestei profesii„, explică sătmăreanca.

În prezent nu se gândeşte atât de mult la premiu, din cauza emoţiilor şi a pregătirilor, însă Natalia Oneţ îşi doreşte să aducă în România marele premiu şi nu doar pentru mândria pe care ţi-o conferă acest titlu, ci şi pentru că simte ea aşa ar putea să facă mult mai mult pentru cei din jurul ei.

Dacă ar fi să câştig marele premiu, o parte din bani i-aş dona unui spital de copii pentru a cumpara apartură medicală de care este mare nevoie în spitale din România, iar cealaltă parte de bani m-ar ajuta să pun pe picioare o afacere proprie„, spune Natalia, potrivit adevarul.ro.