Nelu Ploieşteanu îşi înşală şi soţia, şi amanta. El are o nouă iubită de 20 de ani

Nelu Ploieşteanu, un casanova veritabil la 64 de ani. Celebrul lăutar are pe lângă soţie, două amante. Dacă pentru prima, o femeie de 31 de ani şi-a lăsat nevasta, pe amantă o înşală cu o tinerică de 20 de ani, aflată încă pe băncile facultăţii

09 oct. 2014, 06:49
Nelu Ploieşteanu îşi înşală şi soţia, şi amanta. El are o nouă iubită de 20 de ani

Nelu Ploieşteanu iubeşte pătimaş la 64 de ani. După scandalul uriaş în care a fost împlicat în această vară cu amanta, acum soţia lăutarului a aflat că bărbatul ei îşi înseală şi amanta.

„Am auzit că în afară de această Ana Maria Roşu, pe care a luat-o de la peşti, soţul meu întreţine o studentă. E fata unui poliţist din Ploieşti şi învaţă aici, în Bucureşti, la facultate. Mi se face lehamite”, a povestit Elena Ploieşteanu pentru click.ro.

Noua amantă a lui Nelu Ploieşteanu este mai tânără decât toţi cei cinci copii ai lăutarului şi i-ar putea fi lesne chiar nepoată. Ea are puţin peste douăzeci de ani, este studentă în Bucureşti şi o cheamă tot Maria, ca pe cealaltă amantă a lui. Întrebat despre noua cucerire, artistul a afirmat în glumă că mai are câteva iubite şi la azil.

CITEŞTE ŞI Celebru bărbat din showbiz: „Am avut sute de femei. Acum vreau o femeie de 78 de ani, cu bani mulţi”

Dacă până acum, Nelu Ploieşteanu se tot certa cu soţia lui, Elena, iar ea îl ameninţa cu divorţul, acum femeia s-a răzgândit. Nu îl iartă, dar nici acasă nu îl primeşte şi este hotărâtă să nu se separe de el legal. Vrea să îl ţină legat de ea ca să nu le facă pe plac amantelor.