Nicu Covaci recunoaşte: Am încercat toate tipurile de droguri

Nicu Covaci, liderul legendarei trupe Phoenix, a recunoscut că a încercat toate tipurile de droguri, dar spune că nu a căzut în capcana lor.

25 ian. 2016, 06:45
Nicu Covaci recunoaşte: Am încercat toate tipurile de droguri

Nicu Covaci a explicat că oamenii dependenţi de droguri nu reușesc să se adapteze la viaţa cotidiană și îşi crează o realitate paralelă în care evadează ori de câte ori au ocazia. Într-un interviu pentru oamenidepoveste.ro, artistul susţine că drogurile nu îi schimbau în niciun fel starea, iar cei care spun că sunt mai euforici după consumarea lor îşi impun să creadă acest lucru.

Citeşte şi Ovidiu Lipan-Ţăndărică, DECLARAŢIE-ŞOC: „Am împărţit femeile cu Nicu Covaci”

Am încercat toate drogurile, nu zic că nu, dar nu s-a lipit niciunul de mine. Păi, gândește-te că și atunci când trăiam în România, aveam gagici din țările nordice – olandeze, suedeze, daneze, nemțoaice – care aduceau în țară, când veneau la mare, la noi, de toate pentru toți. Nu simțeam nimic.

Citeşte şi Nicu Covaci: „Spre ruşinea mea, din Phoenix nu se poate trăi”

Cred că oamenii dependenți de droguri nu reușeșc să se adapteze la viața cotidiană și-și crează o realitate paralelă în care evadează ori de câte ori au ocazia. Adevărul este că, din punctul meu de vedere cel puțin, acești oameni se folosesc mai mult de autosugestie decât de calitățile drogurilor ingerate„, a declarat Nicu Covaci.