Noi informaţii despre starea lui Michael Schumacher: „Ne rugăm în fiecare zi…”

Ross Brawn admite că recuperarea lui Michael Schumacher după accidentul de la schi suferit în urmă cu doi ani este lentă, însă rămâne încrezător că septuplul campion mondial se va simţi mai bine.

21 oct. 2015, 09:58
Noi informaţii despre starea lui Michael Schumacher: „Ne rugăm în fiecare zi…”

Familia lui Michael Schumacher nu a mai oferit de luni bune nicio informaţie cu privire la starea de sănătate a fostului pilot german, care continuă acasă recuperarea după accidentul suferit la schi în ultimele zile ale anului 2013. 

VESTE de ULTIMĂ ORĂ din familia lui Michael Schumacher. Soţia pilotului a făcut ANUNŢUL

Totuşi, Ross Brawn, fostul său şef de la Benetton, Ferrari şi Mercedes, a dezvăluit în cadrul unui interviu acordat publicaţiei britanice Daily Express câteva detalii interesante despre situaţia septuplului campion mondial.

Britanicul afirmă că îl vizitează frecvent pe Schumacher şi că recuperarea este lentă, însă evită să facă dezvăluiri concrete cu privire la starea sa de sănătate.

„Încercăm să păstrăm un echilibru între a merge să-l vedem şi a-l suna. Am fost să-l văd de câteva ori. Corinna (n.r – soţia lui Schumacher) mă sună ocazional şi mă ţine la curent. Ne rugăm în fiecare zi că se va recupera până într-un stadiu în care… recuperarea este lentă, dar întotdeauna există speranţă”, a declarat el.

Anterior, presa internaţională a relatat că Schumacher a pierdut 30 de kilograme de la producerea accidentului, ceea ce ar însemna că în prezent are doar 45 de kilograme. În plus, se vehiculează că familia lui Schumacher plăteşte săptămânal 150.000 de dolari pentru îngrijirea sa medicală.

Apropiaţii lui Michael Schumacher sunt îngrijoraţi. Se tem de ce e mai rău