„Ştiu unde se află Elodia, iar fata găsită moartă în Retezat a fost ucisă”. Vezi cine face aceste afirmaţii

Cazul fetiţei dispărute din tabăra organizată de un preot în Munţii Retezat a făcut o cunoscută clarvăzătoare să "arunce" o ipoteză şocantă. Maria Ghiorghiu crede că Daliana Rădoi nu a murit accidental, ci a fost ucisă de un bărbat şi apoi aruncată în apă.

20 sept. 2014, 11:35
„Ştiu unde se află Elodia, iar fata găsită moartă în Retezat a fost ucisă”. Vezi cine face aceste afirmaţii

Au trecut câteva zile de când fetiţa de numai 14 ani a fost înmormântată, scrie spynews.ro. Cadavrul ei a fost găsit într-un baraj după ce sute de persoane s-au implicat în căutarea ei. Daliana Rădoi era într-o tabără alături de alţi tineri de la o casă de copii din judeţul Hunedoara. Într-o după amiază, fata şi-a luat lucrurile personale şi s-a furişat din locul de campare. Neîncetat a fost căutată de zeci de poliţişti, jandarmi şi salvamontişti, însă rezultatul final nu a fost unul fericit.

Citeşte şi DESCOPERIRE MACABRĂ: Cadavrul unei femei a fost găsit într-un lac de acumulare

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu vine acum cu o variantă care a şocat pe toată lumea. „Pot să spun că această fetiţă nu s-a sinucis! Ar fi dorit să se întoarcă, dar nu mai cunoştea drumul înapoi! Nimeni să nu se îndoiască de acest lucru! Sunt sigură că mama fetiţei este brunetă, şi mai cred că este chiar necăjită şi caută prin gunoaie, ca să mănânce. Cert este că Daliana nu s-a sinucis şi nici nu a murit accidental vrând să traverseze lacul. Cineva, nu ştiu cine, i-a luat viaţa acestei fetiţe!”, a declarat clarvăzătoarea care susține că știe și unde a fost ascuns trupul Elodiei Ghinescu.

Citeşte şi Procurorii au deschis dosar penal în cazul fetiţei dispărute în Munţii Retezat