O deputată PNL a venit cu pantofii rupţi la o întâlnire cu ambasadorul Chinei FOTO

Situaţie stânjenitoare pentru o deputată PNL după ce aceasta a fost surprinsă cu pantofii rupţi la o întâlnire cu ambasadorul Chinei în România. Asta în condiţiile în care liberala este cunoscută ca un om de afaceri bogat, cu mai multe case, terenuri şi bijuterii de sute de mii de euro.

23 apr. 2015, 13:49

Scena a avut loc în judeţul Hunedoara. Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România a avut o întrevedere cu primarul municipiului Hunedoara, Viorel Arion, şi cu deputata PNL Carmen Harău. Ceea ce probabil nu a observat diplomatul erau găurile din pantofii liberalei. Şi asta în condiţiile în care Hărău are o avere impresionantă, fiind un om de afaceri de succes. Aceasta deţine 3 vile şi un apartament în Hunedoara, precum şi mai multe terenuri, dar şi o colecţie de bijuterii de peste 300.000 de euro, potrivit Hunedoara Liberă.

Citeşte şi Deputatul PNL Theodor Nicolescu şi fosta şefă ANRP, Ingrid Zaarour, audiaţi la DNA

O întâmplare asemănătoare a avut loc şi la vizita în România a fostului şef al delegaţiei FMI, Jeffrey Franks, din 2011. Acesta a fost pozat la fel, cu pantofii rupţi la Palatul Cotroceni, unde a avut o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu.

Citeşte şi L-au lăsat nervii: Cum JIGNEŞTE un deputat jurnaliştii la Parlament VIDEO