O felină năzdrăvană. Un motan a înghiţit un ac, cu tot cu aţă VIDEO

Clipe groaznice pentru un motănel din Arad. Animalul a înghiţit un ac de cusut cu tot cu aţă. Stăpâna şi-a dat imediat seama de ispravă, aşa că pisoiul "MICU" a ajuns imediat pe mâna veterinarilor, care l-au salvat.

05 feb. 2014, 15:01
O felină năzdrăvană. Un motan a înghiţit un ac, cu tot cu aţă VIDEO

Stăpâna motanului a tras o sperietură groaznică, dar cea mai afectată a fost însă fetiţa ei, în vârstă de trei ani.

Mama a cusut o haină de-a bebeluşilor şi a lasat acul lângă ea, să vadă ce a cusut, şi Micu a înghiţit acul şi nu putea să-l scoată nici cu penseta fiindcă el l-a înghiţit„, a declarat micuţa Anastasia, pentru România TV.

Vezi şi Incredibila poveste a motanului care a rămas cu DOUĂ PICIOARE pe o singură parte a corpului VIDEO

A fost o chestie de ghinion , o fracţiune de secundă a fost, am lăsat acul jos, m-am întors. Dacă mă întorceam mai târziu cred că se putea întâmpla ceva tragic„, a spus şi mama fetiţei. Stăpâna a luat imediat măsuri şi l-a dus pe pisoiul Micu la veterinar.

Vezi şi GARFIELD în viaţa reală: Cum încearcă din răsputeri o pisică să încapă pe gaura unei uşi VIDEO

Operaţia în sine nu o operaţie foarte uşoară, în sensul că a trebuit să acordăm o atenţie deosebită la manipularea organelor, fiind vorba despre un ac„, a declarat şi medicul veterinar Cristian Boroş. Motanul este acum bine: mănâncă, toarce şi are chef de joacă.

Cea mai fericită este însă Anastasia. Ea promite că de acum va fi mai atentă, pentru că năzdrăvanul Micu este pofticios şi ar putea fi tentat să înghită şi alte obiecte.

Citeşte şi Colonelul Miau, pisica cu cea mai lungă blăniţă din lume VIDEO