Obiceiuri care duc la divorţ. Nu te-ai fi gândit la ele

Actiunile tale fac rau relatiei de cuplu fara ca tu sa realizezi asta? Iata cateva obiceiuri despre care oamenii de stiinta spun ca genereaza probleme grave in casnicie:

17 mai 2016, 20:28
Obiceiuri care duc la divorţ. Nu te-ai fi gândit la ele
  1. Mergeti, la propriu, pe drumuri separate
  2. Tu lucrezi in nord in vreme ce sotia ta isi are biroul in partea de sud a orasului in care locuiti. Casa voastra se afla exact la mijloc. Crezi ca totul este ok, nu-i asa? Ei bine nu, sustin doi oameni de stiinta, Irene Huang si colegul sau de la Universitatea Chineza din Hong Kong. Potrivit analizelor celor doi, daca dimineata mergeti in directii opuse, mariajul vostru este mai nefericit decat daca ati porni in aceeasi directie zi de zi. Chiar daca, sa spunem, ati pleca de acasa la ore diferite. Mergeti in aceeasi directie si va veti simti ca si cum ati avea acelasi scop in viata; mergeti in directii diferite si nu veti mai avea acelasi sentiment.

         2.Mancati burger in momente nepotrivite

    Se stie faptul ca burgerii plini de grasimi trans nu-ti fac bine la sanatate. Ba chiar mai mult decat atat, sustin Janice Kiecolt-Glaser si Ronald Glaser, cercetatori la Ohio State University, alimentele bogate in grasimi au un efect negativ si asupra relatiei de cuplu.

    Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.