Operaţiune dramatică de salvare în Iaşi. Tânărul care s-a urcat pe un hotel şi a ameninţat că se aruncă în gol a fost dat jos UPDATE

Operaţiune dramatică de salvare în centrul Iaşiului. Un tânăr s-a urcat pe acoperişul unui hotel de peste 10 etaje şi amenintă că se aruncă în gol. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, medici, dar şi jandarmi. 

24 mai 2017, 12:12
Operaţiune dramatică de salvare în Iaşi. Tânărul care s-a urcat pe un hotel şi a ameninţat că se aruncă în gol a fost dat jos UPDATE

UPDATE 19:00. Barbatul a decis sa renunte la orice gand sinucigas si sa coboare de pe hotel.

UPDATE 15:56. Pe acoperisul cladirii au urcat mama tanarului si iubita acestuia care este insarcinata. Jandarmii o insotesc pe aceasta pe acoperis pentru a-l convinge pe tanar sa nu recurga la un gest extrem.

UPDATE 15:30. Pompierii au umflat o pernă pneumatică pentru a atenua eventuala cădere.

UPDATE 14:55. Pe acoperisul hotelului se afla seful Politiei Municipale Iasi si un agent de politie de la Sectia 3 cu care tanarul a acceptat sa vorbeasca.

Tentativa de sinucidere in centrul Iasului

Un barbat, in varsta de 26 de ani, ameninta ca se va arunca de la ultimul etaj al unui hotel din Piata Unirii, potrivit bzi.ro.

Tanarul a mers la restaurantul hotelului, si-a comandat ceva de mancare, apoi s-a urcat pe hotel. Acesta a mai avut de a face in trecut cu politistii, cauzand mai multe probleme, insa pana acum nu a mai recurs la un asemenea gest.

Din cate se pare el spune ca vrea sa se uneasca, dar nu a precizat cu cine sau despre ce ar fi vorba. De precizat este faptul ca la masa nu a consumat bauturi alcoolice.

La fata locului au intervenit echipaje de la jandarmerie, pompierii si o ambulanta din cadrul SAJ Iasi.

Citeşte şi MOMENTE de PANICĂ în Târgovişte. Un bărbat s-a aruncat în gol de pe un bloc cu 10 etaje