Oracolscop Astrocafe.ro 08 – 13 august. Victimizări, restricţii şi tensiuni. Relaţiile subrede se năruie.

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map"- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

07 aug. 2017, 20:50
Oracolscop Astrocafe.ro 08 – 13 august. Victimizări, restricţii şi tensiuni. Relaţiile subrede se năruie.

Iata mesajele pentru saptamana 8 – 13 august 2017

Berbec – Sad Embrace

In zilele care urmeaza e posibil ca o relatie care are un fundament subred sa se naruie, facandu-te sa pecepi sentimentul de pierdere. Acum e un moment potrivit sa iti constientizezi emotiile, sa le lasi sa se exprime si sa devii constient de cine erai si esti in raport cu acea persoana/relatie. Oricare ar fi pierderea, da-i drumul si permite-ti sa simti toata paleta de sentimente, indiferent de natura lor si, mai ales, sa observi ce apare dupa. Pana la urma, orice pierdere e un castig.

Taur – Solitude

In perioada care urmeaza ar fi avantajos pentru tine sa experimentezi o stare meditativa, de linistire a mintii. Chiar daca gandurile apar, ceea ce este normal, plaseaza-te in postura de observator, fara a te agata de ele si a incerca sa le explici. Este o saptamana benefica pentru o retragere constienta din agitatia lumii exterioare si o intoarcere catre tine si interiorul tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.