Oracolscop: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru saptamana 2-8 ianuarie 2017

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms" – Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

02 ian. 2017, 21:13
Oracolscop: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru saptamana 2-8 ianuarie 2017

Iata mesajele pentru saptamana 2 -8 ianuarie 2017.

Berbec – The High Lord of Gratitude and Service

Mesajul acestei carti iti transmite ca acum e momentul potrivit sa-ti stabilesti un scop, care este in acord cu tine insuti, si sa-l urmezi. Primul pas este sa alegi ce vrei, iar apoi sa actionezi. Exprimarea recunostintei pentru ce esti si pentru ce ai in momentul prezent te ajuta sa ai claritate si sa devii constient de suma acelor experiente care te-au adus in acest punct important al vietii tale. Nu te teme de greseala, caci fiecare alegere facuta este perfecta in fiecare moment iar daca nu esti multumit, oricand poti alege ceva nou.

Taur – The Spirit Whisper

Energia acestei saptamani te incita, dar in acelasi timp te si ajuta sa te uiti la acele domenii din viata ta care necesita a fi ingrijite, „curatate”, chiar daca nu stii exact ce anume din trecut te-a adus in acest punct. Este o perioada minunata pentru a aduce bucurie in viata ta, pentru a te lasa inspirat, ghidat si chiar de a reimprospata relatiile sau a-ti face unele noi.  Relatiile sunt cele care solicita, in aceste zile, atentia ta in mod deosebit, iar usurinta cu care accepti schimbarile este esentiala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.