Parlamentarul implicat într-un accident în Deva a recunoscut că era BEAT / VIDEO

Parlamentarul găsit de poliţişti în tufişuri după un accident grav produs în Deva a recunoscut că era băut. Mircia Muntean susţine însă că nu el era la volan. Maşina deputatului a lovit un autoturism, un autobuz, apoi o basculantă. Singura victimă a fost chiar parlamentarul, care a suferit răni minore la cap. La câteva minute de la accident, poliţiştii l-au găsit cu un câine în braţe, încercând să dispară prin tufişuri.

31 oct. 2014, 15:55
Parlamentarul implicat într-un accident în Deva a recunoscut că era BEAT / VIDEO

Mircia Muntean le-a mărturisit medicilor că era băut în momentul accidentului, potrivit România TV.

Pacientul a recunoscut că a consumat alcool. Probele pe care le-am făcut, probele neurologice, au fost în limite normale. Cantitatea de alcool pe care a consumat-o nu pare să fie într-o doză mare„, a declarat medicul neurochirurg Vladimir Stoicescu.

Poliţiştii aşteaptă şi rezultatele analizelor de sânge ca să confirme testele doctorilor.

Parlamentarul susţine că nu el a condus maşina implicată în accident. „Totul este o înscenare. Am şofer. Am avut un coleg care conducea maşina„, a spus Mircia Muntean la locul accidentului.

Accidentul a avut loc pe şoseaua de centură a oraşului Deva. Mircia Muntean a acroşat o maşină şi un autobuz, apoi a intrat într-o basculantă oprită la semafor. După accident a fugit şi a fost găsit de poliţişti la câteva sute de metri, ascuns într-un tufiş.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Mircia Muntean a fost primarul municipiului Deva timp de patru mandate consecutive.