Părintele Iustin Pârvu a făcut MINUNI după moarte. A EXORCIZAT o femeie din sicriu VIDEO ULUITOR

S-a împlinit un an de când părintele Iustin Pârvu a trecut la cele veşnice. Peste 3.000 de credincioşi au luat parte la slujba de pomenire din cursul zilei de sâmbătă de la Mănăstirea Petru Vodă din Neamț.

RomaniaTV.net
15 iun. 2014, 10:40
Părintele Iustin Pârvu a făcut MINUNI după moarte. A EXORCIZAT o femeie din sicriu VIDEO ULUITOR

La un an de la moartea acestuia, imagini absolut şocante de la priveghiul părintelui Iustin Pârvu au fost făcute publice. Cadrele arată cum duhovnicul, chiar şi după moarte, reuşeşte să înfăptuiască minuni şi salvează o femeie care pare a fi posedată. Imaginile de mai jos sunt şocante şi pot afecta emoţional, potrivit România TV.

Citeşte şi Vine PRĂPĂDUL. Profeţiile preoţilor români Justin Pârvu, Ilarion Argatu şi Arsenie Boca VIDEO

Părintele Iustin Pârvu continuă să înfăptuiască miracole chiar şi după moarte. Imagini înfricoşătoare au fost surprinse la priveghiul marelui duhovnic. La căpătâiul părintelui, preoţii au adus o femeie care ar fi fost posedată pentru a încerca să o salveze.

După ce şi preoţii au rostit rugăciuni, femeia, care pare a fi salvată din ghearele demonilor, a reuşit să rostească doar atât: „E SFÂNT„. 

Pe lângă minuni, marele duhovnic a prevestit şi un viitor sumbru pentru România. Cu doar 5 zile înainte de a muri, părintele ar fi făcut şi o profeţie: „Mai sunt 12 luni de libertate şi apoi vine urgie„. Asta le-ar fi spus duhovnicul celor care au venit în acea zi să-l vadă şi să-i ceară îndrumare.

Vin cutremurele, vedem toate încercările astea, cutremure mai mici sau mai mari. Dar sunt nişte semne care dovedesc o apropiere a noastră. Acum, apropierea sfârşitului când va fi Dumnezeu ştie. Faptul este că nu ne mişcăm deloc, rămânem în amorţire. Nu se face nimic, parcă suntem stăpâniţi de un duh al îndărătniciei. Vedem cu ochii, auzim cu urechile şi nu credem. Aşa că nu ştiu ce o să mai fie, dar deocamdată stăm pe o poziţie foarte critică şi primejdioasă pentru mântuirea noastră. Civilizaţia asta, iată, tehnica asta, unde este toată strădania noastră? Iat-o pe fundul mâlului sau a apelor. Nu trebuie să ne înspăimântăm că vine sfârşitul. Sunt vremuri foarte grele. Păstorul poate să te vândă, poate să te trădeze, poate chiar să te dea lui Satana. Hristos a dat pentru noi, acum trebuie să dăm şi noi picătura de sânge„, a spus părintele Iustin Pârvu.

Citeşte şi PROFEŢIA PICTATĂ a părintelui ARSENIE BOCA. Ce „ascunde” fresca bisericii din Drăgănescu

Uimitoare este istorisirea mai multor persoane, printre care şi din corpul medical, care l-au îngrijit cu total devotament pe părinte, au observat că din ochii acestuia curg ca nişte lacrimi cu bună mireasmă. La fel şi pe obraji şi pe mâini se vede lucind ca un ulei, mir cu mireasmă deosebită.