Liderul PMP neagă înscrierea lui Mircea Geoană în partid: „A fost doar o speculaţie”

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a respins zvonurile conform cărora Mircea Geoană s-ar înscrie în partidul său, precizând că acestea sunt doar speculații de presă.

09 oct. 2015, 08:28
Liderul PMP neagă înscrierea lui Mircea Geoană în partid: „A fost doar o speculaţie”

Președintele PMP Eugen Tomac a precizat că din punct de vedere politic, Mircea Geoană nu are nicio legătură cu partidul pe care îl conduce.

A fost doar o speculație de presă. N-a existat nicio discuție, nicio intenție în acest sens. O resping categoric. În primul rând, pentru că din punct de vedere politic noi suntem un partid de dreapta, domnia sa a condus cel mai mare partid de stânga, conduce astăzi un partid de stânga. Este exclusă o asemenea formulă de lucru. Resping categoric! Din acest punct de vedere nu suntem compatibili ca viziune”,  a declarat Eugen Tomac, potrivit b1.ro.

Şi preşedintele PSRO Mircea Geoană a dezminţit, joi, o posibilă alianţă a partidului său cu PMP. Conform unor informaţii vehiculate în presă, Oana Mizil l-a vizitat zilele trecute pe Traian Băsescu pentru că există tatonări în vederea unei noi alianțe politice, între PMP și PSRO. Aceste informaţii au fost însă negate de Mircea Geoană.

Vineri, Traian Băsescu și-a anunțat înscrierea în Partidul Mișcarea Populară.