Primarul din Slobozia, suspectat că ar fi falsificat acte privind plata taxelor pentru trei maşini

Primarul municipiului Slobozia, Alexandru Stoica, este suspectat că ar fi falsificat certificatele fiscale pentru trei maşini de lux, folosind ştampila primăriei, astfel încât din acte să reiasă că impozitele datorate statului au fost achitate, potrivit unor surse din Poliţie.

RomaniaTV.net
14 ian. 2014, 11:14
Primarul din Slobozia, suspectat că ar fi falsificat acte privind plata taxelor pentru trei maşini

Sursele citate au declarat, pentru Mediafax, că primarul Alexandru Stoica ar fi ştampilat documentele care certificau plata impozitului anual datorat statului, calculat în funcţie de capacitatea cilindrică a fiecărui autoturism, pentru un Mercedes S Class, un BMV seria 5 şi un Audi A8, maşini care ulterior au fost vândute unor cumpărători de bună-credinţă.

Anchetatorii au precizat că gruparea, din care ar fi făcut parte şi primarul Alexandru Stoica, era condusă de liderul interlop Viorel Daniel Duţu, cunoscut în Ialomiţa pentru infracţiuni cu violenţă, şantaj şi cămătărie.

Poliţiştii de la IPJ Ialomiţa fac, marţi zece percheziţii, la Primăria Slobozia şi la locuinţele unor persoane suspectate de şantaj, cămătărie, înşelăciune, fals şi uz de fals.

Percheziţiile din municipiul Slobozia vizează şase persoane suspectate că, în cursul anului 2013, ar fi comis mai multe infracţiuni de cămătărie, şantaj, fals, uz de fals şi înşelăciune, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

La finalizarea percheziţiilor, suspecţii vor fi duşi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, pentru cercetări.