PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi uşor

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, temperaturile vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru prima decadă a lunii februarie. Duminică, peste zi vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării. Luni, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit în prima decadă a lunii februarie, îndeosebi în vestul şi în nord-vestul ţării.

05 feb. 2016, 14:14
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi uşor

PROGNOZA METEO. Ziua de sâmbătă debuteaza cu temperaturi sub pragul inghetului in aproape toata tara, iar dupa-amiaza vine cu temperaturi uşor mai ridicate decât cele normale pentru prima decadă a lunii februarie, adica maxime de la aprox 0 grade in depresiunile din estul Transilvaniei, pana spre 10 grade in Oltenia. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în zona Carpaţilor Orientali, unde cu totul izolat va ninge slab, dar şi în regiunile nord-vestice şi nord-estice, unde însă probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi redusă. Dimineaţa în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceaţă. Vântul va fi ceva mai alert în Dobrogea, estul Munteniei şi pe crestele montane.

VREMEA ÎN CAPITALĂ. Sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru prima decadă a lunii februarie. Cerul va fi variabil, iar vântul cel mult moderat Temperatura maximă va fi de 6-7 grade.

PROGNOZA METEO. Desi duminica dimineata vor fi valori sub pragul inghetului in aproape toara tara si chiar sub pragul gerului in depresiunile din estul Transilvaniei, pana spre -13 grade, peste zi vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării, ceea ce inseamna maxime cuprinse intre 4 grade în depresiuni, pe litoral şi în Moldova şi 12 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi predominant senin, dar nopatea se va înnora treptat în vestul, centrul şi nordul teritoriului, însă probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi redusă. In zonele joase pe arii restranse dimineata va fi ceata.

VREMEA ÎN CAPITALĂ. Duminică, vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi uşor. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade.

PROGNOZA METEO. Luni, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit în prima decadă a lunii februarie, îndeosebi în vestul şi în nord-vestul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3..4 grade in depresiuni şi 13 grade in dealurile Banatului si ale Crisanei. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate noaptea în regiunile vestice şi nord-vestice, unde pe arii restrânse va ploua slab, iar în Carpaţii Occidentali şi în nordul Carpaţilor Orientali, la altitudini de peste 1.500 de metri, trecător, vor fi şi ninsori sau lapoviţă. Dimineaţa, în zonele joase de relief, pe spaţii restrânse, va fi ceaţă. Vântul va sufla cu unele intensificări la munte, dar şi în partea de vest, nord-vest şi est a teritoriului.

VREMEA ÎN CAPITALĂ. Vremea va fi uşor mai caldă decât în mod obişnuit pentru prima decadă a lunii februarie. Cerul va fi variabil, iar vântul cel mult moderat. Dimineata e posibil sa apara ceata. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade.