Radu Banciu, despre cărţile scrise de Gigi Becali în închisoare: „O minciună”

Realizatorul TV Radu Banciu susţine că eliberarea lui Gigi Becali din închisoare este "o farsă", iar cărţile pe care el le-a scris sunt "o minciună". "Bineînțeles că el nu a scris nimic din acele cărți", spune Banciu.

04 apr. 2015, 14:40
Radu Banciu, despre cărţile scrise de Gigi Becali în închisoare: „O minciună”

Gigi Becali a fost eliberat condiţionat din închisoare. Radu Banciu contestă faptul că Becali ar fi scris cărţi după gratii şi crede că judecătorii au vrut să scape de el

„Nu cred că se pun problema să fie ceva științific acolo (în cărțile scrise de Becali – n.r.). Nu sunt specialist în probleme de o inutilitate absolută cum sunt cele ale lui Becali. Mi se pare un om inutil al societății. Nu avem nimic de învățat de la el. Cred că judecătorii s-au plictisit să îl țină în închisore. (…) Omul ăsta, în afară de minciună, nu a făcut nimic în pușcărie. Cărțile alea erau o minciună, la fel ca durerile alea cervicale. Bineînțeles că el nu a scris nimic din acele cărți”, a spus Radu Banciu, la B1 TV. 

Pe mine nu mă surpinde ca el să-și fi cumpărat această eliberare, într-un anumit fel. Probabil că acele recompense sunt compărate. Cred că totul a fost o farsă. Sunt convins ce a încercat să influențeze cu absolut orice această eliberare. Este un personaj josnis și mai jos decât atât nu ai cum să ajungi”, a mai arătat Banciu.

CITEŞTE ŞI GIGI BECALI a fost ELIBERAT CONDIŢIONAT. Care a fost primul lucru făcut la ieşirea din închisoare

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Poarta Albă, după ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare, decizia fiind luată, vineri, de Tribunalul Constanţa, care a respins contestaţia procurorilor DNA.