Reacţia RATB după ce o femeie a fost BĂTUTĂ într-un troleibuz VIDEO

O femeie care fuma o țigară electronică în troleibuzul 66 a fost lovită de mai mulți călători. La nivelul RATB a fost demarată o anchetă internă.

15 apr. 2015, 17:15
Reacţia RATB după ce o femeie a fost BĂTUTĂ într-un troleibuz VIDEO

„In urma aparitiei pe retelele de socializare si a mediatizarii regretabilului incident, produs in data de 13.04.2015, intr-un
troleibuz din linia 66, in care a avut loc o altercatie intre calatori, respectiv intre o doamna care utiliza o tigara electronica si alti calatori, deranjati de gestul sau, factorii de decizie din RATB au identificat conducatorul troleibuzului în care s-a produs
evenimentul si au initiat procedurile de audiere preliminara a acestuia.

La nivelul autobazei Vatra Luminoasa, care gestioneaza linia de troleibuze 66, va fi instituita o comisie de cercetare disciplinara, care va analiza incidentul sub toate aspectele si va decide masurile impuse într-o astfel de situatie, în conformitate cu Regulamentul Intern RATB si Codul Muncii.

Avand în vedere faptul ca aplicarea masurilor administrative împotriva salariatilor se poate realiza numai în urma unei analize amanuntite a faptelor savarsite, dupa parcurgerea tuturor etapelor de cercetare si dupa ajungerea la o concluzie finala, bazata pe o analiza temeinica, vom aduce la cunostinta opiniei publice rezultatele anchetei si masurile întreprinse pentru evitarea unor astfel de evenimente nedorite”, este comunicatul transmis de RATB.

O femeie a fost snopită în bătaie într-un troleibuz al Regiei Autonome de Transport Bucureşti pentru că a îndrăznit să tragă dintr-o ţigară electronică.