REAL MADRID, calificare cu scandal în semifinalele LC, după 4-2 cu BAYERN MUNCHEN. Duelul giganţilor s-a decis în prelungiri

REAL MADRID-BAYERN MUNCHEN 4-2, după prelungiri. Manşa secundă a meciurilor din sferturile de finală ale Ligii Campionilor s-a jucat marți seară. Atletico Madrid s-a calificat în semifinale după 1-1 cu Leicester, în deplasare, după ce în tur s-a impus cu 1-0. Duelul giganţilor dintre Real Madrid şi Bayern Munchen s-a decis în prelungiri. După 90 de minute, scorul era 2-1 pentru bavarezi, în condiţiile în care madrilenii s-au impus în tur tot cu 2-1, la Munchen. În prelungiri Real Madrid a punctat de 3 ori prin Cristiano Ronaldo, două dintre goluri fiind suspecte de offside. Scor final 4-2 şi Real Madrid va juca în semifinalele LC.

18 apr. 2017, 12:07
REAL MADRID, calificare cu scandal în semifinalele LC, după 4-2 cu BAYERN MUNCHEN. Duelul giganţilor s-a decis în prelungiri

REAL MADRID-BAYERN MUNCHEN 4-2 LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR PRO TV

Leicester – Atletico Madrid 1-1 (0-1, în tur) 

Atletico Madrid este prima echipă calificată în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, marți seara, după ce a terminat la egalitate cu Leicester City, 1-1 (1-0), în deplasare, în manșa secundă a sferturilor de finală.

 

Real Madrid, deținătoarea trofeului, s-a calificat cu destule emoții în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Bayern Munchen în prelungiri, cu 4-2 (0-0, 1-2), marți seara, pe ”Santiago Bernabeu”, în manșa secundă a sferturilor de finală.

Real Madrid – Bayern Munchen 4-2 (2-1, în tur) 

REAL MADRID-BAYERN MUNCHEN LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR PRO TV. Realul este mare favorită la calificarea în semifinale, prin prima rezultatului din tur, dar Bayern nu şi-a spsu nici pe de parte ultimul cuvânt, pe Santiago Bernabeu anunţându-se 90 de minute extrem de pasionante. Lipseşte Gareth Bale, de la Real, în timp ce la antrenamentele lui bayern s.au reîntors Robert Lewandowski şi Frank Ribery, ei putând evolua din primul minut.

Bayern stă însă rău la capitorul statistică în faţa Realului. Bavarezii au pierdut opt din ultimele 10 partide jucate în deplasare în faţa Realului, în toate competiţiile. Mai mult, au pierdut ultimele cinci meciuri jucate pe Bernabeu. Pe de altă parte, acă Real se califică va bifa a şaptea semifinală consecutivă de Champions League.